vrijdag 22 mei 2015

Rambo beits transparant

Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken! Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk. Goed onderhoud is het behoud van je tuinhout. Dankzij de UV-F Technologie blijft hout mooier en veel langer beschermd.


Pantserbeits is vochtreguleren dekt extra goed en is makkelijk aan te brengen. Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties. Transparante beits zorgt er voor dat de houtnerf goed zichtbaar blijft.


En niet alleen de houtnerf maar ook de kleur van het hout blijft zoals het oorspronkelijk was. Er zijn verschillende soorten transparante beits verkrijgbaar. Het klinkt misschien een beetje gek.


Rambo Beits koop je eenvoudig online bij bol. Is vochtregulerend en waterafstotend. Het hout wordt in lagen optimaal beschermd. Makkelijk en drupvrij aan te brengen, in dag. De schutting blijft mooi en beschermd.


Een eindresultaat om trots op te zijn. Zo vind je voor iedere toepassing de geschikte beits. Zorg dat je voor je gaat beitsen de juiste spullen in huis hebt zoals alle rollers, kwasten en spatels.


Rambo beits transparant

Wil je graag de natuurlijke kleur van hout benadrukken, kies dan voor een mooie transparante beits in bijvoorbeeld de kleur mahonie of eiken. Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten.


Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Door de snelle opdroogtijd (van slechts uur) kun je de klus binnen een dag afmaken.


Rambo beits transparant

Ltr Rambo Pantser Jachtlak geeft jachten (boven de waterlijn), meubels, deuren en ander hout een prachtig langdurige bolle hoogglans. Iedere houtsoort vereist een specifieke aanpak en om die klus te klaren ontwikkelde Rambo diverse topproducten. Bij Hubo vind je Rambo beitsen voor klussen binnen en buiten huis. Aan de slag met Rambo tuinbeits.


Rambo tuinbeits gebruik je voor de behandeling van tuinhout, tuinmeubels, schuttingen, schuren en tuinhuisjes. Rambo bankirai olie transparant kleurloos liter is een transparante verzorgende en beschermende olie speciaal geschikt voor bankirai hout en tropisch hardhout in de tuin. De transparante olie behoudt het natuurlijke karakter van het hout. Heeft een natuurlijk matte uitstraling en is chloorwater bestendig. Rambo pantserbeits schutting transparant kleurloos mat liter heeft een natuurlijk matte uitstraling.


Na uur droog dus minder kans op vuilaanhechting. Hierdoor zal de transparante kleur veel mooier uitkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts