vrijdag 8 mei 2015

Lambrisering

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Het is bovendien ideaal om beschadigde gangmuren snel en netjes af te werken. Lambrisering geeft een kamer een stijlvol karakter.


In de bouwmarkt vind je bouwpakketten waarmee je zelf zo’n sfeervolle lambrisering kunt maken. Het leent zich perfect voor landelijke en woningen in long-island-stijl.

Met lambriseringen van CanDo geef je je interieur een rijke uitstraling. Je kunt de lambriseringen in iedere gewenste kleur schilderen. Geef je kamer een andere stijl met een lambrisering. Maak je eigen unieke lambrisering door te spelen met de afmetingen en kleuren.


Grootste assortiment van de benelux en altijd de laagste prijs. Meerdere soorten en kleuren leverbaar. Dit kan in de vorm van kleur verschil dus door een deel van de wand te verven in een andere kleur maar ook door een deel te bekleden met materiaal zoals hout.


Eenvoudig online bestellen.

Alles voor jouw project vind je bij HORNBACH! Er zijn heel wat soorten en types lambriseringen te verkrijgen in de meeste doe-het-zelf winkels. Natuurlijk moet je dan ook nog weten hoe je die lambrisering precies zelf moet plaatsen.


Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw! Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel. Ook alles voor lambrisering. Ben je de muur een beetje zat en ben je toe aan verandering?


Bekijk het assortiment online. Vind je jouw wanden iets te leeg? Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring te verbeteren. De wandpanelen zijn toch echt terug van weggeweest. Tijdens de Milaan Designweek kwam deze klassiekers vaak voorbij, maar dan in een modern jasje.


Maak hieronder een keuze door op de afbeelding of tekst te klikken. In het venster wat dan opent kom alle info over het produkt te staan. Met de bijpassende lijst en een plint, maakt u deze lambrisering helemaal af. Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante producten, zowel voor nieuwbouw als renovatie.


Als het er nog in zit tenminste, want ergens is lambrisering ouderwets geworden en veel huiseigenaren kozen ervoor het te verwijderen.

Waar kan je een lambrisering van maken? Het maken van een lambrisering op maat kan op veel verschillende manieren. Verzaag de profielen op de juiste lengte en geef ze met de aangepaste lijmen een plaatsje tegen de muur. Door alle kamers legde Linzel Perzische tapijten. In de tussenkamer kun je de vloer niet meer zien.


De lambrisering , enorm populair midden 20ste eeuw, is weer helemaal terug. Merken als Maëstro en Skantrae ontwikkelden prachtige, eigentijdse versies van dit. Soms kom je ze tegen tijdens een bezichtigingen van een oude woning, waar de lambrisering jarenlang geleden was geplaatst door de voorgaande eigenaren. Je muren zullen nooit meer hetzelfde zijn! Inspiratie opdoen voor lambrisering in jouw huis?


Lees dan verder op Woonaccessoires. Allereerst moet u het type lambrisering en de gewenste ’tekening’ bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts