donderdag 7 mei 2015

Alabastine schimmel

Op een werkdag vóór 17:00u Besteld? Dan wordt het morgen nog bezorgd! De schimmelbestendigheid van de Badkamer en Keukenverf zal wel verdwijnen door deze laag latex. Zo gebruikt u de verf voor badkamer en keuken optimaal: De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Heeft u schimmel in de badkamer en wilt u daar met schimmelbestendige verf schilderen?


Op deze pagina leggen wij u stap voor stap uit hoe u het beste uw beschimmelde badkamermuur verven kunt. U doodt schimmel in de badkamer eenvoudig met soda of bleekwater. Sommige schimmels zijn echter hardnekkig.


Deze helder witte zijdeglans muurverf dekt in één laag. Met een universele kleurpasta kunt u deze verf makkelijk op kleur brengen. Daarnaast kan je met een universele kleurpasta zelf de verf makkelijk op kleur brengen.


Zo heb je altijd de kleur die je zelf wilt. De schimmel doden kan met verschillende middelen (HG schimmel -, vocht- en weerplekkenreiniger). Minstens zo goed: meng bleekwater of chloor met water in een plantenspuit, spuit dit op de schimmel , laat even inwerken en maak goed schoon. Wat zijn de specificaties?


Zoek je speciale muurverf voor de badkamer of keuken? Zo weet u zeker dat alle schimmel gedood is. Plekken die vaak iets vochtiger zijn en daardoor meer last hebben van schimmel. Deze schimmelbestendige muurverf dekt in laag en is bovendien afwasbaar. Anti schimmel verf: Bestrijdt schimmelvormende micro organismen met een biocide zoals zilver (nano deeltjes).


Alabastine schimmel

Zilverdeeltjes worden tevens gebruikt in vele soorten antibacteriële coatings. De zilverdeeltjes zijn op nanoschaal in de verf aanwezig en dringen diep door in de plafond of wand. Wil je bescherming tegen vocht en lekker doorwerken tijdens je klus? Alles snel weer schimmelvrij. Vernietigt schimmel op wanden, vloeren en voegen in sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages.


Voorkom schimmel op de muur. Alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders 1L. Last (gehad) van schimmel op de muur en daar iets aan doen? Maak gebruik van een schimmelvreter of een algendoder.


Zodra de muur of het plafond weer 1 schimmelvrij is kun je aan de slag met de schimmelwerende verf. Zet daarom het raam open of zet het ventilatiesysteem aan tijdens het douchen, baden en koken. Schimmel blijft weg als de lucht goed doorstroomt. Vocht blijft dan langer hangen.


Droog geen was in de badkamer. Pas op dat je de schimmelsporen niet door de lucht verspreidt. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Wissen, zemen, ventileren en eventueel verwarmen. Speciaal voor muren en plafonds in vochtige ruimtes zijn er muurverven waarop schimmelvorming geen kans meer krijgt. Eén van deze verven is Wijzonol Badkamer Muurverf.


De meeste zullen dit dan ook daadwerkelijk wel doen. Wel zijn er grote prijsverschillen in de diverse merken van vochtplekken-bedekkers. Er zijn drie manieren waarop je schimmel uit de slaapkamer kunt verwijderen.


Alabastine schimmel

Elke methode moet steeds vochtig worden toegepast zodat de schimmels niet ingeademd kunnen worden. Maak een oplossing van soda (gram soda op liter water) en wrijf met een harde borstel hiermee de schimmel van de muur. Wilt u met schimmelbestendige verf schilderen omdat u schimmel in de badkamer heeft?


De lak is warmwaterbestendig en kan dus toegepast worden in natte cellen. Na behandeling is het mogelijk om direct latex of behang aan te brengen. Kan direct op vochtige muren of plafonds a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts