woensdag 6 mei 2015

Wasmand rond plastic

Specialistisch advies nodig? Alle wasmanden vind je op beslist. Bestel simpel jouw opbergers online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment wasmanden.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maar kies je voor een dubbele wasmand , heupwasmand of een wasmand met deksel? Wat voor wasmand je dan ook zoekt, Blokker. Brabantia wasmand of Curver wasmand voor jou.


Bij veel wasmanden geldt: voor 22. Er zijn praktische wasmanden en decoratieve wasmanden. Een praktische wasmand kan gebruikt worden om schone was te verplaatsen of te sorteren wanneer je het uit de wasmachine haalt.

Dit zijn meestal draagbare wasmanden met handvaten. Dit type wasmand heeft ook vaak gaten voor als de was nog nat is zodat het kan luchten. En uit handgrepen, opvouwbare en wielen plastic ronde wasmand.


En of plastic ronde wasmand rode , witte of geel is. De praktische en slijtvaste Curver Infinity waskorf en bijpassende wasmand vormen een praktische en stijlvolle aanvulling op je badkamer, slaapkamer of wasruimte. De wasbox heeft een groot, scharnieren gemakkelijk toegankelijk deksel en voegt een vleugje moderne klasse toe aan je kamer. Zowel de box als de wasmand hebben grote handvatten die.


De wasmand is gevoerd met een katoenen sluitbare binnenvoering. Stevige wasmand , die makkelijk te dragen is met de handgrepen. Voor sommigen zal deze wasmand misschien iets te smal zijn, maar het is een stevig artikel dat verder prima is.


Een wasmand is handig om ervoor te zorgen dat er geen vuile was meer rondslingert in huis. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden. Een wasmand wordt op verschillende manieren gebruikt. Wasmanden koop je eenvoudig online bij bol.


De een gebruikt hem op een vaste plek in huis voor het verzamelen van de vuile was. De ander gebruikt hem voor het verplaatsen van wasgoed. Het verschil is hoe makkelijk je de wasmand verplaatst.


Kies uit 2producten vanaf € 50.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kleur wit met zwarte letters. Hij houdt je vuile was uit het zicht en vormt tegelijkertijd een. Snel en moeiteloos de leukste wasmanden vinden?


Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Van een stijlvolle rieten wasmand tot een praktische wasmand op wielen. Curver biedt een breed scala aan kunststof wasmanden en wasboxen.


Bijvoorbeeld in de buurt van de wasmachine. De wasboxen en wasmanden van Curver hebben een aantrekkelijk en eigentijds design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts