maandag 25 mei 2015

Glow in the dark poeder

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Boek uw Hotel in Glowe online. Reserveer online, laagste prijzen. Haal vandaag nog die poeder in huis.


GLOW IN THE DARK PIGMENT - GROEN EN BLAUW.

Meng dit pigment in een medium zoals een transparante binder of epoxy en maak uw eigen glow in the dark kunstwerk. Dit pigment is van zeer hoge kwaliteit en geeft uren en uren licht. Mits goed opgeladen en in een goed donkere ruimte gebruikt. Lichtgevend glow in the dark pigment voor spectaculaire effecten. Kleurstoffen (pigmenten) voor epoxy.


Om epoxy op kleur te brengen of voor resin art en kunst. Our products are safe, non-toxic, and durable. De poeders , geleverd in tien verschillende, lichtgevende kleurtjes, vallen op in elk nail art-kunstwerkje, en zorgen voor een prachtig effect.


Afhankelijk van het gewenste effect kan 5- poeder worden toegevoegd aan het epoxymengsel.

Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Glow in the dark poeder kan worden toegevoegd aan Mr. En geschikt voor vele ondergronden.


Maar, wil je echt iets unieks maken, zoals glow - in the dark. Schitteren met een hanger die oplicht in het donker dankzij het glow in the dark glaspoeder? Maar misschien moet u snel handelen omdat deze top glow in the dark powder pigment binnenkort een van de meest populaire bestsellers wordt. Bedenk hoe jaloers je vrienden zullen zijn wanneer je hen vertelt dat je je glow in the dark powder pigment op AliExpress hebt gekregen.


Dark The tot goedkoper. Ontdek ons uitgebreide assortiment poeders. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Onze glow in the dark pigmenten kunt u mengen door allerlei transparante dragers, zoals: transparante polyesterhars, blanke lakken etc.


Deze pigmenten zijn ook vermengbaar met Epoxy of transparante polyurethaan om vloeren te gieten met een lichtgevende effect! Kan toegevoegd worden aan de blanke lak en aan glasheldere polyurethaan giethars. Dit poeder laadt zich gedurende de dag op en geeft uur lang een heldere groene of blauwe gloed.


NL zijn op basis van strontiumaluminaat, zijn niet giftig, onschadelijk en hebben een lange nagloei! Zet deze groene poeder in de zon of bij een lamp, dan schijnt het op in het donker. De glow - in-the-dark verf laadt overdag op, om in het donker juist te stralen!


Gebruik acryl vloeistof voor het aanbrengen van deze prachtige en luxe acrylpoeder collecties en maak de mooiste Acryl nail art.

Dit poeder is best te gebruiken als je een bepaald type of kleur verf wilt gebruiken die in de kant en klare glow in the dark verfpotten niet beschikbaar zijn. Dit poeder hoef je alleen maar met de aangekochte verf te mengen en dan zal ze automatisch over de ‘ glow in the dark ’ eigenschappen gaan beschikken. Met een lange gloeitijd van uur geschikt voor glow in the dark tafels, industrie, sierraden, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts