woensdag 13 mei 2015

Klassieke vensterbank

Eigen Montageteam mogelijk. Maak hieronder een keuze door op de afbeelding of tekst te klikken. In het venster wat dan opent kom alle info over het produkt te staan. Een klassieke interieurstijl wordt veelal gekenmerkt door de luxe en elegantie die het uitstraalt. Als men het heeft over een klassieke interieurstijl kan, zoals de naam al doet vermoeden, verschillende tijdperken worden bedoeld.


Welk tijdperk precies bedoelt wordt verschilt uiteraard per woning en per stijl.

Zo kunnen wij de vensterbanken volledig op maat afleveren. Vensterbanken worden door ons op aanvraag geproduceerd. Wanneer u gericht op zoek bent naar een vensterbank van marmer adviseren wij om even een kijkje te nemen bij onze (marmer) composiet vensterbanken , al is het maar voor de zekerheid! Iedere marmer vensterbank van NATUURSTEENvakman. Fraai afgewerkte vensterbanken dragen bij aan de exclusieve uitstraling van een interieur.


Het is precies zo’n detail waaraan de klasse van een interieur valt af te lezen. Een vensterbank moet niet alleen mooi zíjn, maar vooral ook mooi blíjven. Met onze vensterbanken wordt niets aan het toeval overgelaten.

Onze collectie vensterbanken is uitgebreid met eiken, grenen en meranti. Onze vensterbanken worden standaard dubbel gegrond voorbereid en kunnen voor- of afgelakt worden afgeleverd. Dit kun je bij het plaatsen van je bestelling aangeven.


Massief houten vensterbanken zoals deze uitvoering in eiken zullen altijd een lichte vorm van houtnerf behouden. Klassiek : bloemen, planten en woonaccessoires. Laat je fantasie de vrije loop met klassieke decoratie voor de vensterbank , namelijk bloemen, planten en woonaccessoires.


Zelfs in de kleinste appartementen kun je dit doen! Houten Plinten en Sierlijsten Bestellen doe je Online bij Wijdeco. Als er een sparringen in de vensterbank komen, dan maten invullen bij A en B. Ook voor maatwerk vensterbanken of in een andere houtsoort kunt bij ons te terecht (prijs op aanvraag).


In veel oudere huizen misstaat een moderne vensterbanken. Wij kunnen het allemaal maken. Voor diverse klanten heb ik in o. De vensterbanken voorzie ik vaak van een smetplank en profileringen (sierlijsten). Uiterst slijtvast, decoratief in één stuk geperst, bestand tegen bouwvocht en milieuvriendelijk, zo presenteert de vensterbank Mono, de klassieker van Topalit voor interieurs, zich. Mono is naadloos en met een- of tweezijdige kant leverbaar.


Slimline combineert alle voordelen van de Topalit binnenvensterbanken tot één uniek product. Alle vensterbanken komen uit onze eigen productie.

Kijk voor meer info in onze webshop. De prijzen zijn afvan en excl. Verschillende kleuren, decors en drie verschillende oppervlakken maken het realiseren van uw individuele ideeën in de ruimtelijke vormgeving mogelijk.


De bestaande vensterbank is beschadig is lelijk of past niet bij het nieuwe interieur. De meeste huizen zijn uitgevoerd met een standaard vensterbank. Het is dan ook niet moeilijk om een nieuwe vensterbank te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals overzet- vensterbanken , maar je kunt de oude ook bekleden met tegels of natuursteen. Hout is hét klassieke vensterbank materiaal dat veel in oude woonhuizen gebruikt wordt.


Vroeger was dat net als de kozijnen veelal grenen dat dik in de verf gezet werd. Dat laatste was nodig omdat het enkelglas condenseerde. Tegenwoordig wordt vooral MDF gebruikt voor houten vensterbanken. Natuurlijk nog steeds de klassieker qua vensterbank decoratie: vazen met bloemen en planten.


Voeg er wat eigentijdse accenten aan toe bijvoorbeeld in de vorm van deze fraaie stolpglazen (ook nog eens transparant!) of wat mooie oude groene flessen. Wil je graag zo min mogelijk in je vensterbank plaatsen? Strakke lijnen, eenvoud en elegantie kenmerken de klassieke tafellamp.


Afhankelijk van het gebruikte materiaal zijn de varianten van de klassieke tafellamp zeer exclusief tot eenvoudig, maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts