dinsdag 19 mei 2015

Karwei gordijnen verduisterend

Karwei gordijnen verduisterend

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen.


Karwei gordijnen verduisterend

Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Door het gebruik van stof, in combinatie met ringen en lussen, is het een echte decoratieve sfeerbepaler. Dan hebben wij vast iets voor jou in ons uitgebreide kant-en-klaar gordijnen assortiment.


KARWEI heeft een grote collectie kant-en-klare raamdecoratie, maar ook maatwerk. Stel hier eenvoudig gordijnen en vouwgordijnen samen in de gewenste maat. Kies zelf de hoogte en breedte van het gordijn en maak keuze uit verschillende soorten stoffen en designs. Ook bepaal je zelf het ophangsysteem, de eventuele voering, de verdeling en bediening.


Kies hieronder of je een standaard maat of maatwerk gordijn nodig hebt en in het verdere bestelproces kun je de stoftypen kiezen, waaronder lichtdoorlatende, verduisterende en transparante stoffen. We leveren binnen een aantal werkdagen. Bekijk onze complete collectie. Binnen ons assortiment vind je goede zonwerende rolgordijnen met warmtewerende kwaliteiten, ideaal voor open ruimtes in huis. Op zoek naar verduisterende vouwgordijnen?


Bij BlinDesign bent u aan het juiste adres voor o. Verduisterende rolgordijnstof met verschillende HEMA dessins. Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst.


Onze collectie verduisterende rolgordijnen op maat bestaat uit een ruim aanbod aan stoffen en kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Alle stoffen hebben een speciale coating waardoor deze 1procent verduisterend zijn.


De verduisterende stof is ideaal voor slaapkamers en kinderkamers. De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting.


Deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Het rolgordijn heeft een afmeting van 240x1cm. Het gordijn is eenvoudig zelf in breedte in te korten. Op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie zijn grote aankopen. Het is belangrijk je gordijnen en raamdecoratie nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt.


Dat kan lastig zijn, omdat het inmeten verschilt per maakwijze. Ben jij nog op zoek naar goedkope kant-en klaar gordijnen ? Dan zijn gordijnen met ringen de oplossing voor jou. Gordijnen met ringen: voordelig, handig en makkelijk!


Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Als je liever wat meer privacy hebt, kies dan voor een lichtdoorlatende raamdecoratie zodat je geen inkijk hebt. Wat je behoefte ook is, HEMA gordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte en voor elk moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts