dinsdag 26 mei 2015

Brandblusser hema

Specialistisch advies nodig? Vergelijk het grootste aanbod brandblussers. Voor 21:bestel is morgen in huis. Wij werken enkel met de beste kwaliteit en de strengste Europese én Nederlandse keuringsnormen Rijkstypekeurmerk, CE-gekeurd en EN-normen.


Brandblusser hema

En dit tegen scherpe prijzen. Of de besproken brandblusser van de Hema voor jou persoonlijk een goede keuze is hangt ervan af waar je precies naar op zoek bent. Niet geschikt voor het blussen van vetten zoals frituurvet of bakolie.


Gebruik hiervoor een brandblusser voor de brandklasse F. De brandblusser wordt geleverd inclusief ophangbeugel. Bestel veilig en vertrouwd op HEMA. Uiteraard moet wel de brandblussers op de juiste plaats hangen.


Brandblusser hema

Het kopen van brandblussers zorgt voor een veilige omgeving. Met alle nieuwe technologie was het voor ons belangrijk dat u de brandblussers online eenvoudig kan bestellen. Wanneer je in jouw huis goede brandbeveiliging wilt, is een brandblusser en een rookmelder op goede plekken op iedere verdieping belangrijk.


Brandklasse A zijn hout-, papier- en kunststofbranden, brandklasse B zijn vloeistofbranden en brandklasse C zijn gasbranden, zoals LPG, propaan en aardgas. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een brandblusser bij de hand hebben op de momenten waarop het nodig is, dat is onbetaalbaar. Sprayblussers met èèn hand te bedienen in de webshop v. Verzegeling verwijderen, spray brandblusser caravan op brand richten en blussen.


Erkende brandblussers voor de vakantie met de caravan. Je kunt de blusser gebruiken door de veiligheidspin uit te trekken en de knijpkraan in te drukken. De producteigenschappen: artikel nummer.


Deze brandblusser met manometer is een volledig goedgekeurd product met EN3-certificering en wordt geleverd met een handige bevestigingsbeugel. Nadeel van het kopen van brandblussers bij action is dat er te weinig tot geen keuze in het brandblusser gamma is. De action verkoopt enkel de kleine poeder brandblussers. In de meeste landen verplicht, net als de brandblusser , het hesje en de verbanddoos. Dit zou dan ook gelden voor buitenlandse voertuigen en ook als je alleen op doorreis bent.


Brandblusser hema

De Alecto ABS-schuimblusser voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een goede brandblusser. Hij is geschikt voor gebruik in onder andere een caravan, een boot, een auto of in een werkplaats. Of het nu een vaste stof of een vloeistof is, die in brand is gevlogen.


Bekijk ons assortiment Brandpreventie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Hema brandblusser een goede keuze vind. Is de keuring of onderhoud van mijn brandblusser verplicht.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk de categorie autostoeltjes en auto-accessoires op hema. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Openingstijden Hema Roselaar in Roosendaal. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts