woensdag 20 mei 2015

Histor ral 9001 aanbieding

Histor ral 9001 aanbieding

Specialistisch advies nodig? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk.


Histor ral 9001 aanbieding

Histor Monodek latex in matte uitvoering is een gemakkelijk verwerkbare en in één laag dekkende witte latex voor muren en plafonds binnenshuis. De verf is geschikt voor steenachtige ondergronden en onder andere gipskarton en hard- en zachtboard. Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uitstekende dekking, veelal in één laag.


U kunt Histor Monodek gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Hierdoor heb je deze verf snel in huis en het voordeel is ook dat je niet met deze zware emmers hoeft te sjouwen. Histor Monodek muurverf is een in laag dekkende muurverf voor het afwerken van plafonds en muren binnenshuis. Je kunt Histor Monodek gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Artikelen in Tot korting op Histor en Rambo koop je eenvoudig online bij bol.


Aanbiedingen Naar overzicht. Met Histor Exterior heeft Histor buitenlak die betaalbaar is voor elke portemonnee. Resultaten van zoekmachines! Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


Het lijken twee dezelfde kleuren, maar dat zijn het absoluut niet. Er is een duidelijk verschil tussen beide wittinten. Dat geldt voor cremewit, net als voor alle andere kleuren waar je gebruik van kunt maken. Het is daarom verstandiger om gebruik te maken van een RAL kleurenwaaier.


Histor ral 9001 aanbieding

Daarmee zorg je ervoor dat je de kleur kunt zien zoals die echt is. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Deze muurverf is makkelijk verwerkbaar.


Productinformatie - Dekt in laag - Gemakkelijk verwerkbaar - Geurarm - Mat - Rendement: ca. Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur. De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten. De Histor Monodek 1liter is een populaire muurverf onder de doe-het-zelvers.


Muurverf aanbieding kopen? Als je een muur gaat verven, moet je een juiste keuze maken met betrekking tot de muurverf om tot het gewenste resultaat te komen. Je zult merken dat er zeer veel soorten muurverf zijn. De doelstelling van je project zal voor een groot deel je keuze voor de juiste verf bepalen.


RAL -kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid. Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven. Bekijk alle kleuren van Histor - kleurenwaaier.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts