maandag 4 mei 2015

Slaapkamer antraciet

Bestel direct jouw slaapkamers op beslist. Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Ontdek en bewaar ideeën over Antraciet slaapkamers op Pinterest. In search of fresh ideas is probably the fun events however it can be also bored whenever we could not find the wanted ideas. Voor een tijdloze look zit je altijd goed met antraciet. Het oubollige imago van antraciet is allang niet meer aan de orde. In een industrieel interieur bijvoorbeeld wordt antraciet veelvoudig gebruikt.


Het robuuste en stevige karakter van de kleur antraciet zorgt voor een bijna dramatisch en theatrale look. De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, namelijk de ruimte waar je tot rust komt. Kleurgebruik is hier misschien nog wel belangrijker dan in de overige vertrekken van het huis.

Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust. Wij geven je inspiratie en een aantal slaapkamer ideeën. Koop hem nu voor euro;3onze kwalitatief hoogwaardige dekbedovertrek bestaat uit dekbedhoes en 2. Dankzij Walra dekbedovertrek Everline waan je jezelf iedere dag aan het strand. De nautische look geeft ieder interieur een prachtige boost.


Bekijk het bord grijze slaapkamer van bouwmanbeskers op Pinterest. Wandlampen voor iedere slaapkamer ! Daarom hebben we wandlampen in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende soorten slaapkamers. Bruine kleuren geven het gevoel van warmte, gezelligheid en natuurlijkheid. Deze kleurencombinatie past uitstekend bij een slaapkamer maar het is wel belangrijk om vooraf bruintinten te kiezen die bij elkaar passen. Maak je slaapkamer compleet met de mooiste bedden, kledingkasten, matrassen!


Oerdegelijk boxspring tegen een. Om ervoor te zorgen dat jij alles uit jouw slaapkamer haalt biedt TMC bureaus en boxsprings aan. Een bureau in de slaapkamer geeft jou de mogelijkheid om ongestoord te studeren, te gamen en te computeren. Boxspring Relaxat antraciet velvet van het merk Twilight is verkrijgbaar in diverse afmetingen.


Het bed wordt geleverd als complete boxspring inclusief hoofdbor matrassen, boxen, topdekmatras en pootjes. Momenteel zijn alle muren wit, maar wil onze slaapkamer nu een kleurtje geven, welke kleuren zijn mooi bij een antracietgrijze (donkergrijs) slaapkamer ?

Stijlvolle hanglampen voor elke slaapkamer. De sfeer in je slaapkamer is essentieel, daar zijn we ons bij lampenlicht. Daarom bieden wij bij veel van onze hanglampen ook een dimfunctie aan waarmee je zelf kan bepalen hoe erg je slaapkamer verlicht wordt. Deze stoere lockerkast Stijn van Woood in de kleur antraciet is ideaal voor in de slaapkamer , maar op een plekje in een hal of werkkamer zal deze kast ook zeker tot zijn recht komen.


De kast is gemaakt van grenen. De deuren van de kast zien eruit als lockerdeuren. Schuifdeurkast Verona is antraciet en heeft een afmeting van 200x182xcm. De Verona is een eyecatcher in jouw nieuwe slaapkamer ! Wil je je slaapkamer in een dezelfde stijl inrichten, kies dan voor een kledingkast die matcht bij je boxspring of ledikant.


Of je nu een sfeervolle kleurige of strakke slaapkamer wilt, wij hebben in ieder geval diverse soorten kledingkasten met, voor de liefhebber, bijpassende nachtkastjes en ladekasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts