maandag 18 mei 2015

Gaas voor raam tegen muggen

Geen abonnement, betaal per film. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Zorg er met een hor voor je raam voor dat alle insecten buiten blijven. Raamhorren zorgen ervoor dat geen beestje ongewenst binnenvliegt.

Bij Praxis vind je heel veel horren voor ramen, maar ook hordeuren. Hierbij heb je de keuze uit verschillende horren voor je deur of raam. Voor een hor voor het raam kies je bijvoorbeeld uit een hor voor een draairaam, een draaikiepraam en een dakraam. Ga je online je op maat gemaakte hor bestellen?


Deze wordt speciaal voor jou gemaakt en tegen een kleine vergoeding bij je thuisbezorgd. Een zwaai met mijn hand in de lucht leverde vaak geen enkel resultaat op. Soms was het heel even stil, maar dan plots hoorde ik weer een zacht zoemend geluid dat langzaam maar zeker steeds dichter bij kwam.

Dankzij het fijnmazige weefsel van de vliegenhorren hebben muggen , vliegen, wespen, spinnen en ander ongedierte geen enkele kans om via ramen, deuren. Tesa hor Insect Stop KlittenbandSTANDARD voor ramen is een voordelige en eenvoudig te monteren, natuurlijke bescherming tegen muggen die je huis effectief beschermt tegen vervelende beestjes, vliegen, spinnen, muggen en andere insecten. Insect Stop COMFORT Klittenband voor ramen is een unieke bescherming tegen insecten met klittenband.


Het bevat een easy-on- en easy-off-oplossing waarmee je het raam open kunt laten staan en de muggen en andere insecten buiten kunt houden. Na het drogen kon ik de hor buiten aan mijn raam bevestigen en tegelijkertijd nog een beetje reclame voor jullie maken :-). De metalen delen worden door de magneten aangetrokken en zo blijft de hor stevig aan het kozijn zitten.


Het muggengaas blijft tot nu toe prima zetten en houdt zeker en vast die irritante muggen van mijn lijf. Het kan helaas toch weleens voorkomen dat er muggen binnenkomen. Zorg ervoor dat u bij een muggenhor kopen rekening houdt met de kwaliteit van de hor.


Naast muggenhorren zijn er ook een aantal andere mogelijkheden tegen muggen. Hier zijn onze tips tegen. Grijs gaas is minder opvallend maar bij zwart gaas is de doorkijk beter. De profielen van horren kunnen meestal in enkele kleuren worden geleverd. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


De muggenlamp is het allerbeste middel tegen muggen.

Het Petscreen gaas is een extra stevig polyester gaas dat uiterst geschikt is voor woningen waar huisdieren aanwezig zijn. Dit vliegengaas is beduidend sterker dan het standaard vliegengaas waardoor het bestand is tegen huisdieren met klauwen en kan dus bijgevolg niet scheuren. Ideaal tegen muggen en andere insecten voor op een velux dat niet zo vaak wordt open en toe gedaan. Nog niet gebeur dus ik ben wel tevreden toe hiertoe. Hiermee kunt u gemakkelijk werken en leven met de ramen open - Bevestigingen sluiten dicht om insecten uit te houden!


Bij de Woonspecialist kan je ook terecht voor de insectenwering. Zeker in de zomermaanden wil je lekker de ramen en deuren open zetten. Wij hebben horren voor ieder raam of deur, precies op maat gemaakt.


Met strategisch geplaatst gaas kun je binnenshuis veel muggenoverlast voorkomen. Weg met die hinderlijke steekmuggen! Muggen bestrijden voor een prikkie.


Rondzoemende muggen zijn hinderlijk, met name ’s nachts in de slaapkamer. Op de slaapkamer van mijn dochter heb ik een hor gemaakt voor het raam tegen de muggen. Ik heb bij de bouwmarkt daarvoor losse profielen gekocht, horgaas en bevestigingsmateriaal. Je hebt ook profielen die kunnen scharnieren en zelfs als een rolgordijn.


Een effectief en efficiënt preventiemiddel tegen muggen dus! Let wel: ook voor horren geldt dat er behoorlijk wat kwaliteitsverschil is. Koop dus bij voorkeur stevig, fijnmazige en goed-(aan)sluitende horren, ook al kosten deze wat meer. Denk daarbij aan een schuin dakraam. Je kunt het raam afdekken met de plissé of volledig ‘open’ laten met de hor.


Een tussenweg kan ook: je houdt het licht tegen met de (verduisterende) stoffen plissé en de andere (hor)helft zorgt voor frisse lucht. Ook zijn er nieuwe horren met gaas wat bijna niet zichtbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts