woensdag 20 mei 2015

Honeycomb mint

Alle sieraden vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw sieraden. Deze honeycomb in mint -groen is een echte eyecatcher. Deze sierlijke papieren bol met honingraatstructuur is lichtgewicht en daardoor multi inzetbaar als decoratie. Hang hem aan het plafon in de boom of aan een slinger.


Honeycomb mint

Deze is geschikt voor de Joolz Day, Joolz Geo, Joolz Day², Joolz Geo², Joolz Hub en de Joolz Day³ kinderwagens. Met deze super zachte Joolz deken sluit jij je baby vanaf het allereerste moment liefdevol in de armen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bij Baby-Dump staan we graag voor je klaar. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.


Een mooie en makkelijke versiering. Honeycomb Mint groen, cm. Mooie bolvormige decoratie voor een feestje. De subtiele kleur doet het goed op alle feestelijke gelegenheden. Voeg deze toffe mintkleurige honeycomb toe aan feestje.


De frisse kleur fleurt elk feest op! De honeycomb heeft een doorsnede van centimeter. Voor éénmalig gebruik kan je gebruik maken van de plakstrip. Door gebruik te maken van de bijgeleverde paperclips kan de honeycomb vaker gebruikt worden. In dit pakketje zitten honeycombs in mint -groen.


Geschikt voor de Joolz Day, Joolz Geo, Joolz Day², Joolz Geo², Joolz Hub en de Joolz Day³ kinderwagen. Toevoegen aan winkelmandje. De Joolz honeycomb nest heeft een wauw factor! Het heeft een mooi design en kleuren die matchen bij jouw Joolz kinderwagen.


Honeycomb mint

Grootste Lampionnen Leverancier Van Nederland! Je kunt de papieren honingraatballen op meerdere manieren te gebruiken, zowel hangend als liggend. Nu in de aanbieding bij babyspeciaalzaken. Snelle levering van alle babyartikelen. Doordat het dekentje gevoerd is met zacht jersey, voelt het dekentje warm en comfortabel aan.


Het dekentje is volledig gemaakt van organische katoenvezels. Sfeervolle papieren honeycombs gemaakt van vloeipapier. Maar je kunt de tissue ballen ook gebruiken ter versiering in huis of bij een feest. Deze papieren honeycomb met glitter is gemaakt van stevig papier en afgewerkt met een mooie glitterrand aan de buitenkant. Verder kan de honeycomb eenvoudig opgehangen worden.


Dat is echter heel eenvoudig. Hang de honingraat bollen op met behulp van het touwtje aan de bovenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts