donderdag 21 mei 2015

Flexa creation

Flexa creation

De grootste collectie fauteuils vind je hier! Fauteuils tegen lage prijzen. Zoek naar fauteuil goedkoop op de nieuwe KensaQ. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent.


Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology. De watergedragen lak voor binnen is zijdeglans en dekt optimaal. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht.


Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Doordat de verf zeer goed reinigbaar en schrobvast met kleurbehoud is, is de muurverf ideaal voor ruimten die gemakkelijk vochtig of vuil worden, zoals de badkamer, kinderkamer of keuken. Mooie gekleurde witten en lichte neutralen, die onderling op een mooie manier combineren. Een prachtige verf met een extra matte uitstraling, ideaal voor op de muur. De eigentijdse paletten halen hun inspiratie onder andere uit de modewereld.


Flexa creation

Daardoor ontstaan contrasterende kleurcombinaties en frisse harmonieën. Naast de kleur kun ook voor bepaalde effecten kiezen. Vandaag vóór 16;uur besteld is Morgen In Huis.


Ook verkrijgbaar in Sikkens lakken en muurverf. De Flexa kleur FLEXA HOME MADE - Wilde Zijde. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


De kleur FLEXA HOME MADE - Wilde Zijde behoort tot de kleurenwaaier van Flexa maar wij kunnen deze kleur ook mengen in andere verf merken. Discover Philips Led Strip. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek alle prachtige nieuwe kleuren en verbeterde recepturen met HD color technology waardoor kleuren langer mooi blijven.


Al een poosje zijn de muren in de woonkamer wit. Deze kleuren zijn niet te mengen maar kunt u kant en klaar in de winkel kopen of online bij. Je kunt ervoor kiezen om flexa muurverf op hout te gebruiken, maar lees je van tevoren wel goed in. Vaak is de muurverf te har waardoor het op den duur gaat scheuren, omdat het hout werkt. Powerdek is de hardloper van Flexa.


Prima muurverf voor een prima prijs. De afwasbaarheid vand de standaardkwaliteit Muren en Plafonds is redelijk. Poewerdek is er alleen in standaardkleuren. Creations en van Strak in de Lak. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk.


Volop inspiratie waar je ook jouw eindresultaat met anderen kunt delen. Of hashtag de kleurnaam die je hebt gebruikt. Veel succes met je schilderklus! Het Flexa Team Ga naar verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts