dinsdag 12 mei 2015

Eikenhouten sokkels

Eikenhouten sokkels

Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken! Koop licht- en ventelatienokken. Als webshop zijn wij gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kunststof platen op maat. Al onze kunststof platen worden gratis op maat gezaagd en binnen uur thuis geleverd.


Eikenhouten sokkels

Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten. Tuinsokkels van alle merken op beslist. De eikenhouten sokkels , gemaakt van Europees eiken, hebben een stoere robuuste uitstraling. De massieve sokkels zijn verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting.


Dit vanwege de verkrijgbaarheid en of afwerking van dit natuurproduct. Eikenhouten sokkels , zuilen en pilaren in elke afmeting te koop. Optioneel is de eiken sokkel leverbaar met olie, beits, bokwielen, enz. Onze, geschaafde of geschuurde, eikenhouten sokkels zijn gemaakt van Europees eiken. Door droging kunnen er meerdere barsten in het hout ontstaan.


Als u uw eiken sokkel buiten zet wordt deze in de loop der tijd grijzer. We kunnen onze eikenhouten zuilen niet op maat zagen en leveren dus geen maatwerk sokkels. Wij werken aan een nieuwe website. Eiken sokkel fijnbezaagd in drie varianten. Met een massieve eiken sokkel van topkwaliteit Europees eikenhout kiest u voor een robuuste en stoere sokkel , ook wel zuil genoem met een natuurlijke uitstraling.


Onze eikenhouten sokkels zijn vanzelfsprekend een natuurproduct uit echt massief eiken. Er kan sprake zijn van scheurvorming en dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Deze eiken sokkel wordt door ons gezaagd in onze authentieke zagerij in Gelderland. Wij zagen de sokkel vers uit een eiken boomstam.


Eikenhouten sokkels

Nadat je de eiken sokkel hebt gekocht, droogt hij aan de lucht. Dit zorgt ervoor dat de sokkel zijn unieke karakter krijgt door het vormen van scheuren. Waar moet je op letten als je deze eiken sokkel koopt? Deze massief eiken houten sokkel heeft een prachtige uitstraling. Het duurzame eiken is zeer geschikt als sokkel voor buiten.


Het eiken wordt geschaafd en geschuurd bij u afgevleverd. Verder ondergaat het geen bewerkingen, hierdoor behoudt de sokkel zijn natuurlijke uiterlijk. Dit kost 4euro (incl. BTW). Kwalitatief hoogwaardige kunststof platen op maat.


In verschillende kleuren leverbaar. Deze soort verankering kunt u zien als een combinatie tussen een betonpoer en een sokkel , u hoeft dus geen extra beton meer te storten. Eikenhout zuil afgewerkt in Painting The Past Paste Wax Onze zuilen worden gemaakt van MDF mm, verstek gezaagd en verlijmd.


De inlandse eik is in maart gerooid. Het hout is niet geschaafd en geschuurd. Vind eiken pilaar op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts