donderdag 14 mei 2015

Stretch tule

Stretch tule

Verkrijgbaar in alle maten, vormen en materialen. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons uitgebreide Thule assortiment. Soft stretch tule extra fijn. Deze extra zachte rekbare tule is 2. Je zocht naar: stretch tule ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Het materiaal is door zijn structuur licht rekbaar, maar voor optimale stretch vind je bij ons ook tule stoffen met een aandeel elastaan. Op zoek naar goedkope Stretchtule stof voor rokjes, decoratie, balletpakjes, etc.


We hebben zachte en harde tule , ook wel bekend als mesh of bruidstule in prachtige kleuren! Mesh stof met stretch kopen? Mesk stof is een lichtgewicht en zeer fijne gaasachtige stof.


Stretch tule

Stretch tule met bloementjes, basisdoek is doorschijnende Ivory kleurige stretch tule. Fijnmazige wat stugge stof te gebruiken. Zeer elastische, fijne, tule met een roofdier print. Leuk voor een top of tuniek of omslag vestje.


Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen. Tule wordt ook verwerkt in kleding. Bijvoorbeeld voor de armen of een gedeelte van het bovenlichaam. Een randje tule aan een rok geeft vaak ook een mooi effect. Door de fijne gaatjes is de stof ook luchtig en doorschijnend.


Stretch tule

De stof is gemaakt met een speciale weeftechniek. Alle merken en soorten rugzakken! Deze stof is bedoeld om een brede stand van rokken en jurken te creëren. De tule van Rijs Textiles is van een brandwerende kwaliteit. Deze kwaliteit tule is daarom zeer geschikt voor decoratie.


U kunt er bijvoorbeeld strikken van maken voor op een bruiloft. De tule stof kan tevens gebruikt worden om een ruimte sfeervol mee aan te kleden. Je kunt tule stof naaien met een jerseynaald. Je hoeft hem in principe niet te zomen want hij rafelt niet!


Kunt u de juiste tule niet vinden? U kunt ons altijd bellen, mailen of bereiken via de chat met vragen, dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Vraag eerst een staaltje aan. Altijd Voordelig en Dagelijkse Korting!


Tule online bestellen in alle soorten en maten! Het werd vroeger geklost met de hand. Tule is een stof met een mazenweefsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts