maandag 4 mei 2015

Gordijn touwtjes

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek assortiment Gordijn Accessoires.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Ideaal want zo komt er geen schroef en geen boormachine aan te pas!


Beter voor jouw kozijnen én veel gemakkelijker!

De lus van de draadjesgordijnen schuif je eenvoudig om de gordijnstok heen. En vervolgens kun je het gordijn in je deurpost hangen of ter decoratie aan de wand of aan het plafond om een soort scheiding tussen twee ruimten te. De koorden zijn niet tot nauwelijks zichtbaar en de gaatjes die bij plissé gordijnen te zien zijn heb je bij duettes niet. Dit zorgt voor een strakker model en een nog betere zon en lichtbeheersing. Ik zou graag bij twee plisse gordijnen de touwtjes willen laten herstellen.


Bij het verwijderen van het dopje onderaan de rails is er een touwtje mee uitgekomen. Hierdoor hangt de hele plisse scheef. Dit willen we graag laten herstellen. Koordgordijnen, ook wel touwtjes - of draadjesgordijnen, zijn hip en passen in elk interieur.


Gebruik het als raamdecoratie, aankleding voor een wand of voor de afscheiding van een ruimte. Het gordijn is veelzijdig. De gordijnen die we leveren zijn gemaakt van Trevira CS, een heel licht garen. De koorden van zowel de plissé raamhor, de plissé hordeur als de duo plissé hor kunnen worden vervangen.


Dit betekende een smallere cassette en smallere zijgeleiding, zodat u zoveel mogelijk glasoppervlak kunt zien als het gordijn geopend is. Wanneer de koordjes van uw verduisterende rolgordijn gebroken zijn, willen wij u natuurlijk wel de juiste set offreren. Instructie voor vlinderplooien en platte plooien: U naait de band aan de stof.


U hoeft de touwtjes niet aan te trekken maar u naait de plooi in de stof.

Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Design, Direct Van De Makers.


Bovendien zijn ze ook nog eens functioneel. Zo kunnen gordijnen verduisterend zijn, maar ze kunnen er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat de warmte ‘s zomers buiten blijft, en ‘s winters binnen. Toch hebben de meeste mensen overdag de gordijnen open. Een mooie manier om de gordijnen dan opzij te hangen, is door middel van embrasses. Daar kun je zelf precies kiezen hoe je je gordijnen wil.


Naast kleur en eventuele voering kun je kiezen voor verschillende soorten plooien. Een plooi bepaalt hoe de gordijnen hangen en kan nét dat beetje extra. Kijk dus altijd goed of je gordijnen geschikt zijn om te wassen.


Was het gordijn in een warm sopje van graden met fijn wasmiddel en spoel het daarna met schoon water uit. Plooi daarna het gordijn weer tot een pakket en druk dan het water eruit. Hang de gordijnen vochtig terug en laat ze in opgetrokken toestand drogen. Ongeveer hiervan zijn gordijn , zijn blinden, zonneweringen en rolluiken, en zijn schermen en scheidingswanden. Een brede verscheidenheid aan touwtjes gordijnen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals thuis, cafe en thuis textiel.


Zijgeleiding wil zeggen dat het gordijn aan de zijkant geleid wordt door een gespannen koord. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zoek je raamdecoratie voor een draai-kiepraam?


Dan zijn plissés met zijgeleiding zeer geschikt. We hebben unieke gepatenteerde spanschoentjes waarmee de plissé met klemsteunen aan een draai-kiepraam te bevestigen is. Ieder gordijn wordt gemaakt naar de wensen van de klant zoals het materiaal, de maten, de kleur en de afwerking.


Hierbij is echt alles mogelijk door het directe contact met onze leverancier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts