dinsdag 5 mei 2015

Pip en posy

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Romantische Markenartikel von PiP Studio. Bademode, Bettwäsche und Homewear!


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Hele herkenbare eenvoudige verhaaltjes waar de kleintjes geen genoeg van krijgen.


Vanaf haar eerste verjaardag is mijn dochter er al helemaal gek op (Maar ook mijn dochter van kan ze nog regelmatig uit de kast pakken.). Zij vindt zijn step ook heel mooi en voor Pip het in de gaten heeft, is ze ermee vandoor. Maar beste vriendjes die samen spelen, moeten ook samen kunnen delen. Klik op de download-button om de kleurplaat te downloaden.


Pip en posy

Uur bestel morgen in huis wordt vip en. Op zoek naar artikelen van Pip En Posy ? Artikelen van Pip En Posy koop je eenvoudig online bij bol. Ihre persönlichen Spa-Momente. Pip tegen de beste prijzen vind je op beslist.


Ze zoeken schelpen, graven een kuil en vangen visjes in de zee. Door de stevige uitvoering zijn deze boekjes goed bestand tegen grijpgrage peuterhandjes, en het compactere formaat zorgt voor een nog hoger oppakgehalte. Het kleurboek en het ‘gekkebekkenspel’ maken gebruik van de fotocamera.


In elk deel staat een ander thema centraal. Eerst lekker spelen en dan naar bed. Posy gaat een nachtje bij Pip logeren.


Posy heeft haar lievelingsknuffel vergeten en zonder kikker kan ze niet slapen… Een lief verhaaltje voor peuters over logeren, samen spelen en over je lievelingsspeelgoed delen. Avonds blijkt dat ze haar knuffel is vergeten. Dan kan ze echt niet slapen!


Maar als hij de ballon per ongeluk loslaat en die knalt, is hij ontroostbaar. Nu zijn ook de populairste verhaaltjes verkrijgbaar als gebonden kartonboekje. Meestal tenminste, want soms maken ze weleens ruzie. Axel Scheffler, de maker, is inmiddels wereldberoemd. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.


Ze vangen sneeuwvlokjes, vormen sneeuwengelen en gaan sleeën. Maar als ze een sneeuwpop maken, krijgen ze ruzie. Pip en Posy spelen in de sneeuw. We lezen voor, doen een spelletje, zingen een liedje en als je wilt mag je zelf een kerstboom knutselen.


Pip en posy

Daarna beginnen ze vol goede moed opnieuw met het versieren van de boom. Dit keer met versiering die niet eetbaar is! Pip and Posy the Snowy Day.


Gelukkig weet Posy hoe ze haar vriendje weer kan opvrolijken. Zijn werk is in meer dan talen verschenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts