dinsdag 7 juli 2015

Abbondanza krijtverf kleuren

Zoek naar krijtverf kleuren op de nieuwe KensaQ. Kies uit producten vanaf € 395. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze krijtverf bevat extra krijt en hoogwaardige pigmenten, voor een poedermat, intens gekleurd en dekkend resultaat.


Het is alweer bijna voorjaar. Met trots presenteren we dan ook acht nieuwe krijtverf kleuren.

Vier blauw- en groentinten, een nieuwe wittint en enkele warme kruidige kleuren. Ideaal voor stylisten, kleurconsulenten, architecten en natuurlijk iedereen die meubels restyle regelmatig verft of met een verbouwing bezig is. Wij doen ons best om kleuren zo waarheidsgetrouw weer te geven.


Ook de testpotjes zijn gevuld met krijtverf. De kleuren op onze kleurenkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de Classico Fluweelzachte krijtverf krijtverf. De kleuren van Fresco 1 minerale kalkverf met kleurnuances Kalkverf en Marrakech Walls 1 minerale verf met beton- of Tadelaktlook hebben de specifieke kleurnuances die eigen zijn aan deze verf en kunnen iets. Verkrijgbaar in 1kleuren. Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf.


Krijtverf kopen bij Praxis.

Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning. De krijtverf is gemakkelijk aan te brengen en geeft jouw wanden, meubels of accessoires een poedermat speciaal effect. Grijze krijtverf vanaf € (100ml) voor bijvoorbeeld een grijze muur. Maar ook om meubels, vloeren en trappen mee te verven. Vraag nu gratis proefstukjes van de kleur krijtverf aan.


Dat kan omdat deze verflijn zonder tussenkomst van dealers en winkels, online wordt verkocht. Deze kwaliteitsverf bevat extra krijt en hoogwaardige pigmenten, voor een poedermat effect en intense kleuren. Een moderne sfeer in huis wordt gekenmerkt door lichte en eenvoudige kleuren. Deze kleuren brengen een stabiele sfeer met zich mee. Abbondanza is Italiaans voor ‘overvloed’.


Op deze manier voel je je snel welkom in huis. De verfmengmachine van GAMMA biedt de mogelijkheid om verschillende kleuren krijtverf te laten mengen om zo een kleur naar eigen smaak en stijl te ontwikkelen. Ook heeft GAMMA de meest actuele kleuren alvast geselecteerd en bij elkaar gebracht in de GAMMA WoodWall collectie.


Wit weerkaatst het licht optimaal en in combinatie met andere kleuren oogt het fris en levendig. Andere kleuren kunnen besteld worden. Opgelet de kleuren kunnen enigzins afwijken van de originele kleur. In onze winkel beschikken wij over kleurkaarten zodat U de originele kleur kan waarnemen. Er zijn echter ook een aantal bijzondere krijtverf merken die zich specialiseren in authentieke kleuren , hoge kwaliteit ingrediënten ambachtelijke productie.


Voor specialistische merken betaal je vaak iets extra.

Antiek Wit Cafe Glace Chocolat Chaud Mocca Lila Rose Blanc-de-Blanc. Omdat krijtverf snel droogt, kun je lekker snel werken. Door de samenstelling vloeit de verf niet zo uit als een lakverf.


Daardoor zijn kwaststrepen wat meer zichtbaar en creëer je met krijtverf gemakkelijk een authentieke uitstraling. Houd er wel rekening mee dat het kleurverschil tussen natte en droge krijtverf erg groot kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts