vrijdag 10 juli 2015

Histor grondverf acryl

Profiteer van extra korting op Wijzonol verf en snel thuis geleverd. Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Een schitterend resultaat begint bij de juiste grondverf. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Maar kwaliteitsverf is niets zonder de juiste basis.


Deze grondverf op waterbasis geeft een extra goede dekking en is vochtregulerend. Daarnaast is deze grondverf vochtreguleren zodat eventueel vocht uit het hout kan trekken. Kunststof is glad materiaal, waardoor ‘gewone’ grondverf er niet goed op blijft zitten. Wil je hout, kunststof of metaal schilderen? Speciaal voor kunststof en andere gladde ondergronden hebben we een grondverf ontwikkeld die wél perfect hecht en de optimale basis vormt voor een mooi resultaat.


Na het gronden kun je zonder problemen overschilderen met alkyd- en acryllak. Voor welke kleur grondverf ga jij? Wanneer je grondverf gebruikt, is het materiaal beter beschermd tegen vuil en komt de afwerkkleur meer tot zijn recht.


Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. Omdat de grondverf vochtregulerend is, kan deze gebruikt worden voor het gronden en overgronden van nieuw hout of oud hout met een oude, maar intacte verflaag. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Grondverf van alle merken op beslist. Ook metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf zijn geschikt. De inhoudsmaat is liter. Histor perfect base grondverf acryl hecht goed en dekt goed.


Houtwerk schilderen met acrylverf? Histor Perfect Base grondverf wit liter hecht en dekt goed. Voor onze hoogwaardige collectie HistorONE hebben we alle registers opengetrokken.


Sneldrogende, watergedragen en matte grondverf op basis van acrylaathars dispersie. De watergedragen grondverf heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het artikel is uitverkocht.


Artikel van Volgende. Gebruik altijd een grondverf speciaal voor MDF. Om een goed eindresultaat te krijgen is het belangrijk om niet te bezuinigen op grondverf. Kies een geschikte grondverf en de helft van een goed en mooi eindresultaat is al behaald. Muurverf: Histor heeft muurverf in diverse soorten.


In onze vestigingen staan onze deskundige medewerkers je graag te woord. Het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf.


Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Je kunt de verf gebruiken op nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. De verf is op waterbasis en daardoor geschikt voor binnen. Deze grijze grondverf isoleert inhoudsstoffen uit bv merbau en kan naast op gewoon hout ook op MDF.


Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Behandel het oppervlak eerst goe breng de primer op, laat het drogen en breng dan pas de lak aan.


Niet alle grondverf stinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts