maandag 20 juli 2015

Kapstokpaneel

Kapstokken voor elke ruimte. Het meubel komt uit de hal programma Astrix. Dit hoogglans kapstokpaneel past in iedere hal en bij iedere stijl. Dankzij het platte design neemt het design kapstokpaneel weinig ruimte in beslag waardoor hij in elke ruimte en tegen elke muur past. Het kapstokpaneel straal van elegantie en past overal waar jij je jas op wilt hangen.


Met een kapstokpaneel kopen heb je als groot voordeel dat deze niet meer om kan vallen door te veel jassen.

Steeds vaker worden er dan ook kapstokpanelen aan de muur bevestig wat een opgeruimder gevoel geeft. Op deze pagina ontdek je tientallen kapstokpaneel varianten uit verschillende shops. Van een staande kapstok tot een wandkapstok. Betaal in één keer of in termijnen.


Voor de beste prijs van Europa. Ondenkbaar veel mooie ontwerpen en kleuren. Of wat denk je van een hoogglans kapstokpaneel met spiegel? Een roede met kledinghangers is ook praktisch of een hoedenplank voor hoedjes, petjes en kleine tasjes.


Hoeveel keuze er is, dat wordt wel duidelijk als je in onze collectie kapstokken gaat rondneuzen.

Colori brengt kleur in je huis! Vekrijgbaar in verschillende kleuren - trendy en voordelig - dagen bedenktijd - Klik en bespaar! Deze dwingende garderobe programma is een echte opslagruimte wonder, inspirerend met zijn moderne, strakke lijnen en geavanceerde functies zoals de pull-down kleerhanger en de aantrekkelijke metalen L-schoen rekken.


Een design kapstokpaneel is daarom onmisbaar in jouw inrichting. De design kapstokpaneel moet aan de muur bevestigd worden waardoor je niet alleen ruimte creëert maar ook ruimte bespaard. Alles voor in en rondom huis.


DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kledingroede en de haken zilvergrijs. Uitvoering hoedenplank, 1. Verder is het model uitgerust met twee metalen kledingroedes en vier metalen haken. Op de hoedenplank kun je manden, hoeden of tassen kwijt.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Van kapstokken en garderobekasten tot schoenenkasten, en. Het neemt namelijk niet veel ruimte in beslag in kleine gangen of hallen. Deze prachtige kapstok is een mooie aanwinst in je hal.


Het is gemaakt van gelamineerd zwart MDF. Dit meubel heeft een antieke spiegel en vijf haken om je jassen aan te hangen.

Aan de onderkant een plankje om. Door het praktische ontwerp biedt het kapstokpaneel ruimte aan al je jassen, tassen en sjaals. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen.


De juiste kapstokken en haken op de juiste plek in huis zorgen voor een opgeruimd interieur. Een aantal haken in de kinderkamer scheelt een hoop rommel. Shop hier garderobekasten, kapstokken, schoenenkasten en meer!


Geen verzendkosten, dagen gratis retourrecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts