maandag 20 juli 2015

Perfax vliesbehang

Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza. Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken.


Perfax vliesbehang

Geef je interieur een boost! Met vliesbehang kunt u nog corrigeren als een baan niet helemaal recht hangt of als hij niet goed aansluit op de andere banen. Vliesbehang kan ook direct vanaf de rol worden aangebracht. Druk het behang aan en strijk het glad met de Perfax Behangspatel, een borstel of een doek. Bij een correct gebruik van de Perfax lijm en het behang en indien het volgend pictogram op de verpakking van het vliesbehang aanwezig is, is het vliesbehang nadien gemakkelijk verwijderbaar.


Gebruik altijd schoon gereedschap. Lijmvlekken direct met een vochtige doek deppend verwijderen. Gereedschap met water reinigen. Romantisch, of juist pittig, vrolijk of stoer? Met behang geef je elke kamer de gewenste uitstraling.


Perfax vliesbehang

Na volledige droging van de lijm (min. uur, afhankelijk van de omgevingsfactoren) kan, indien gewenst, dit vliesbehang overschilderd worden. Het behang wat je hebt gekozen bepaald welk behangplaksel het beste geschikt is. Komt er vliesbehang op jouw muren? Kies je voor glasweefselbehang? Op onze website is het eenvoudig kiezen.


Handige rechthoekige emmer voor roller of kwast. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Voor maximaal rollen behang.


Speciaal ontwikkeld voor het snel, eenvoudig en schoon verlijmen van de nieuwe generatie van behang met vliesrug of vliesbehang. Hoge aanvangshechting en optimale kleefkracht tot in de. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en is binnen minuten gebruiksklaar. Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 2g. Makkelijk uitstrijkbaar en goed corrigeerbaar.


Geschikt voor ruimten onderhevig aan temperatuurschommelingen. Bij correct gebruik is de wandbekleding droog verwijderbaar. PERFAX behangplaksel roll-on Perfax roll-on is speciaal ontwikkeld voor het snel, eenvoudig en schoon verlijmen van behang met een vliesrug of vliesbehang.


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. Ga voor meer informatie over Perfax. De vliesbehanglijm van Perfax is een gebruiksklare lijm, speciaal voor het verlijmen van behang met vliesrug of vliesbehang. De lijm is makkelijk uitstrijkbaar, goed corrigeerbaar en makkelijk verwijderbaar.


De roller is van topkwaliteit polyamide. Hij spat niet, pluist niet, is geschikt voor de meeste ondergronden en geeft een gelijkmatige spreiding van de lijm. Het voordeel van behanglijmen die kant en klaar zijn is dat de lijm al een perfecte dikte heeft. Zo kan je gelijk beginnen met het behangen.


Perfax vliesbehang

Perfax behanglijm is een goede behanglijm waarbij je ook nog ruime keuze hebt voor alle soorten behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts