maandag 6 juli 2015

Black wash gamma

CetaBever binnenbeits transparant black wash zijdeglans 2ml is een zijdeglans, watergedragen binnenbeits voor al uw houtwerk binnenshuis. Het is geurarm en snel droog waardoor u Glitsa vloerlak voor normaal gebruik probleemloos binnenshuis kunt gebruiken. Glitsa vloerlak black wash eiglans is niet vergelend en goed te onderhouden met Glitsa vloerreiniger en Glitsa vloerpolish, waardoor uw vloer lang mooi blijft. De inhoudsmaat is liter.


Backwash with tilting bowl.

Bij GAMMA vind je beitsen, lakken en vernis van verschillende bekende merken, zoals Rambo, Glitsa en CetaBever. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen. GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren.


Verol steigerhoutbeits black wash resulteert in die nostalgische en trendy afwerking en geeft hout het karakter van doorleefd hout. Een mooie oplossing als u houdt van donkere tinten maar u de steigerplanken niet wilt schilderen. Door de black wash houdt het hout zijn karakteristieke ruwe uitstraling, maar oogt het tegelijk afgewerkt en doorleefd.


Zelf steigerhout oud maken?

Ontdek in dit GAMMA stappenplan op welke drie manieren je steigerhouten meubels die authentieke, verwassen look kunt geven. Steigerhoutbeits, ook wel steigerbeits genoem geeft uw (steiger)houten objecten in woning of tuin een trendy afwerking. Voor 21:uur besteld = morgen in huis! Met de binnenbeits creëer je verschillende effecten.


Populair is de binnenbeits grey wash. Een binnenbeits met grey wash zorgt ervoor dat elk meubel een stoere look krijgt. Ook het populaire white wash effect creëer je snel en eenvoudig met binnenbeits van KARWEI. Kijk hier hoe je eenvoudig zelf vloeren of meubels whitewhasht. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout.


Door de transparante werking blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Vergelijk de beste deals Overzicht van álle winkels Jouw no. Beits bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Black Friday shopping platform.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Beits, oliën en vernis kopen bij GAMMA. Beitsen is in essentie het aanbrengen van een extra laag op hout die bescherming biedt tegen vocht en groene aanslag.

Ik las als tip op internet dat je het beter met een schone zachte niet pluizende doek kan aanbrengen. Alsof je je schoenen poetst. Dan zie je de strepen van de kwast niet. Glad hout kan je even flink op schuren tegen de richting in, dan trekt de white wash mooi in de nerven. Bekijk ons assortiment beits of alle beits aanbiedingen.


Kies uit beits in verschillende kleuren. Verniswas is een product op waterbasis dat een kleurwaas geeft aan onbehandeld hout en het tevens beschermt tegen vlekken. De KARWEI binnenbeits interieur grey wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm. Om ervoor te zorgen dat uw steigerhouten meubels ook volgend jaar en het jaar daarna nog zo goed als nieuw zijn, kunt u deze beschermen met speciale steigerhout coating. Dit kunt u doen met een onzichtbare nano coating die de robuuste uitstraling van steigerhout benadrukt, of met een kleurbeits voor een mooie white wash of grey wash. Sencys vernis white wash is een sneldrogende acrylvernis op waterbasis voor alle houtwerk binnen en buiten, waaronder meubelen, deuren, balustrades, afsluitingen en dergelijke.


De vernis is slijt- en slagvast, volledig transparant en gemakkelijk verwerkbaar. Zij kunnen jou verschillende kleurstalen laten zien van hoe de grey wash er naar verwachting uit komt te zien. Wil je een wat donkere grey wash , dan voeg je nog wat extra verfwash toe. Voor een lichtere grey wash is logischerwijs de toevoeging van extra water noodzakelijk.


Hierdoor krijg je een soort wash over je meubels of steigerhout als het vocht volledig is verdampt. Maak White Wash zelf is veel goedkoper. Bespaar jezelf eerst maar de Euro om white wash te kopen. Met een proefpotje van 1ml Annie Sloan Chalk Paint kan je alle kleuren White Wash maken dus ook Blue Wash of iedere andere kleur. Hoe breng je een wash aan?


Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf. Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Klussen doe je samen met GAMMA , doe-het-zelf is onze specialiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts