woensdag 22 juli 2015

Fietskrat wit

Fietskrat wit

Witte Fietskratten van Topmerken. Groot en voordelig assortiment. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle fietskratten vind je op beslist. Bestel snel fietsaccessoires online.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dit fietskrat wordt ook wel een melkkrat genoemd en is gemakkelijk te bevestigen via de meegeleverde tiewraps op de voordrager van uw fiets. Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - goed en voordelig.


Deze fietskrat meet bij bij centimeter en heeft een inhoud van liter. Hiermee vervoert u - of bijvoorbeeld uw al iets groter kind - gemakkelijk veel boodschappen en andere spullen. Het is een prima fietskrat , in een handzaam formaat en past dan ook eveneens op kleinere fietsen. Stevig wit fietskrat van kunststof waarin je heel wat spulletjes kunt vervoeren. Eenvoudig met wat tiewraps te bevestigen op elke transportfiets.


Past op voordrager én achterop. En: zie de prijs van dit goedkope Urban Proof kunststof fietskrat ! Product bekijken Cordo Fietskrat Leger Groen 43X35X27. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Geschreven bij Basil Crate Small Fietskrat - Liter - Wit. De krat kan je prima gebruiken voor een basic schooltas. Maar voor grotere dingen kan die niets gebruikt worden.


Ook voor een boodschappentas kan deze krat prima voor gebruikt worden. Dit krat wordt vaak melkkrat genoemd en is eenvoudig op de voordrager van uw fiets te bevestigen via de meegeleverde tiewraps. Kerri Klein Wit Fietskrat.


Kunststof fietskratten , houten fietskratten , aluminium fietskratten , kinderfietskratten en kratmanden Altijd alles direct uit voorraad leverbaar! Stevige, grote fietskrat van gerecycled kunststof. Hierdoor kan deze krat tegen een stootje en het onvoorspelbare Hollandse weer. School)tassen en boodschappen gaan zo gemakkelijk en veilig mee op de fiets.


Fietskrat wit

Een groot voordeel zijn de handvatten, waardoor de krat zonder enige moeite te tillen is. Een zachte prijs, een sterke kunststof fietskrat. Deze populaire Basil fietskrat , eenvoudig aan de voordrager te bevestigen, is er onder meer in deze variant. De Basil Crate S is een hippe witte fietskrat voor voorop je bagagedrager met een ruime inhoud van liter, geschikt voor het Basil Crate-Mounting set systeem.


Fast Rider - Fietskrat Wit. Stoere witte melkkrat voor op de voordrager van de fiets, super stevig en met een inhoud van liter. Klaar om flink wat spullen. Wil je online een fietskrat kopen? De nieuwste trend onder de fietsmanden is de fietskrat.


Niet een oud bierkrat die je zelf op je fiets moet flansen, maar super hippe, handige fietskratten in allerlei kleuren, soorten en maten. Van een houten fietskrat tot een roze fietskrat. Scoor nu je fietskrat of transportdrager voordelig online in de leukste fietskratten webshop van Nederland!


Tien jaar geleden zag je nog bijna niemand met een kratje op de fiets rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts