maandag 20 juli 2015

Led hondenriem

Bij ons voor de laagste prijzen. Alles op voorraa snel geleverd! Koop hier alle dierenbenodigdheden! Nu alles voor de laagste prijs. Het meest gebruikelijke is een hondenhalsband met Led verlichting.


Deze geven veel licht en sommige modellen kennen diverse standen zoals continue branden, snel of langzaam knipperend.

Er zijn uitvoeringen die werken op batterijen maar ook uitvoeringen met een oplaadbare accu. Led hondenriem - Blauw Wanneer je met jouw hond wandelt, staat veiligheid voorop. Je wilt, samen met jouw lieve huisdier, veilig door het verkeer kunnen. Vooral ’s avonds kan het gevaarlijk zijn als je niet opvalt. Deze riem geeft ligt waardoor jij en jouw huisdier opvallen.


Zo ben je zichtbaar tot ongeveer 300. Voor € inclusief verzending. Ook bieden wij functionele LED riemen met verlichting in vrolijke kleuren.


Niet alleen een lichtgevende hondenhalsband is dan aan te raden, maar ook zeker een van de felgekleurde riemen.

LED Honden halsbanden in zes kleuren. LED Halsband van Hilox Veilige verlichting voor jouw hond. Betekend jouw trouwe viervoeter alles voor je? Dan wil je dat je hond zo veilig mogelijk over straat gaat. Een reflecterende halsband en hondenriem of een halsband met verlichting maakt uw hond goed zichtbaar in de.


Reflecterende Hondenriem met LED verlichting. Safety Verlengstuk Led Met dit handige verlengstuk worden jij en je hond voortaan altijd gezien op straat, omdat er een LED strip te vinden is in het stuk halsband. Dit is erg handig voor tijdens de winterdagen, omdat je dan vaak in het donker je hond aan het uitlaten bent. Een echte musthave voor elke hondenbezitter! De hondenriemen nemen geen vocht op en zijn makkelijk te reinigen.


Naast onze hippe looplijnen collectie hebben wij ook functionele LED riemen met verlichting in vrolijke kleuren. Want juist 's avonds is het belangrijk goed zichtbaar te zijn zodat je met je viervoeter een veilige wandeling kunt maken. Led Hondenhalsband voor de veilig gevoel. Met deze handige Kluifje Led-hondenriem is je hond ook in het donker goed zichtbaar.


De zwarte hondenriem heeft gele ledverlichting. Wij maken onze donatie over naar Stichting Dierenlot. LED hondenriem lichtgevend. Bestel lichtgevende halsband en led halsband voor je hond bij Plein.


Groot assortiment en altijd snel in huis!

Als u veel om uw geliefde viervoeter geeft, wilt u ervoor zorgen dat u hem of haar ook veiligheid kan bieden. De Flexi Rollijn New Neon – Cord Leash en de Flexi Rollijn Neon – Tape Leash zijn hondenriemen met reflecterende details en hebben een felle gele neon kleur. Opvallende halsbanden in het donker.


Buiten een opvallende hondenriem is het ook handig om een opvallende halsband te kiezen tijdens de donkere dagen. Populaire hondenriemen zijn de rollijnen van Flexi. Deze rollijnen zijn voorzien van een automatisch oprolbare hondenriem. Zo kun je gemakkelijk anticiperen op elke situatie waarin je met je hond terecht komt, door de lijn direct korter of langer te maken. Door het handvat ligt deze riem altijd comfortabel in je hand.


Vind de beste hondenlijnen, hondenriemen , hondenhalsbanden en hondentuigjes in onze webshop. We bieden een ruim assortiment van o. Flexi, Julius-K Adori en Hunter. Ook speciaal voor je puppy verkopen we geschikte halsbanden. Het vinden van een goede en goedkope hondenriem is niet eenvoudig.


Hier zijn een paar handige tips voor het kiezen van de juiste hondenriem en halsband voor jouw hond: Maat: brede halsbanden zijn het best geschikt voor grote honden, smallere halsbanden zijn beter voor kleinere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts