woensdag 15 juli 2015

Fazub instructiespiegel

Fazub spiegel voor de lesauto, vergroot het gezichtsveld voor leerling en instructeur. Rechts en links te plaatsen lesspiegel, past op nagenoeg elke auto. Nu met langer bandje, dus nog makkelijker te plaatsen!


Gratis indien bestelling een waarde heeft boven de € 8– excl btw. Geen verzendskosten voor online en klassikale theoriecursussen. Wij zijn importeur van de originele FAZUB instructiespiegel.

Optimaal gezichtsveld door de speciale vorm. Grote binnenspiegel met zuignap die wordt gebruikt als achteruitkijkspiegel bij de instructie in het lesvoertuig. U kunt hiermee hiermee het verkeer achter u observeren. Opzetspiegel voor op de buitenspiegel van het les voertuig. Zowel aan de linker- als aan de rechterzijde te plaatsen.


Bevestiging gaat door middel van twee haken aan. CBR en EU typegoedkeuring. Uw oude vertrouwde fazub spiegel op een nieuw oxx blok.

Met uw Fazub door de wasstraat. Dit bevestigingsblok is afzonderlijk te verkrijgen voor div spiegels. Door de gepatenteerde constructie zijn er geen spanbanden aanwezig die eventueel knipperlichten in de originele buitenspiegel afdekken. Om prijzen te zien en items aan te schaffen moet u ingelogd zijn. Bent u nog niet geregistreerd?


Klik dan hier om een account aan te maken. Boven €5gratis bezorgd! Producten getagd met ox houder voor oa fazub. Werkwijze Cash Back actie, Na ontvangst van uw SPOXX spiegel bestelling verzend u de gebruikte FAZUB spiegel in originele verpakking middel de retour pakbon. Fahrlehrer Zusatzspiegel Bergkessel.


Ideaal voor de rij-instructeur (groter zichtveld), de leerling gebruikt de originele rechter buitenspiegel. Theorie en praktijk voor auto, motor en bromfiets. Instructiespiegels en dakborden voor rijscholen. Importeur van de FaZuB instructiespiegel (goedgekeurd door het CBR). NIEUW: Onze binnenspiegel met super sterke zuiger!


Rapport voor rijschoolshop. Te gebruiken voor de instructeur (examinator) of de leerling. Het adres voor instructiespiegels, rijschoolspiegels.

Wij leveren theorieboeken, cd-roms en internetinlogkaarten voor het CBR. Fazub instructiespiegel , rijschoolspiegels en vekabest verkeersleermiddelen. CBR, lesspiegel HOME ABOUT US CATEGORIES COUNTRIES CONTACT Read our verkeersleermiddelen-jansen. Review - Stat Analysis Report - including SEO Report, whois lookup and website valuation or worth. Voorbeelden van opzetspiegels die beschikken over een dergelijke Europese type-goedkeuring zijn de EU-opzetspiegel van Verjo, de Oxx SRIV en de spiegel van Fazub.


En een dergelijke type-goedkeuring is niet makkelijk om te krijgen”, weet Chris Verstappen van Verjo. Onze spiegel is gekeurd door de RDW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts