dinsdag 28 juli 2015

Muursticker vogels op tak

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Alle merken muurstickers vogels. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.

Mooie muursticker van een tak met vogels. Maak de sticker geheel naar wens, kies een formaat en kleur. Het aanbrengen van deze muursticker met vogels is eenvoudig en kan in één geheel.


Het enige dat op de ondergrond blijft zitten is de tak met vogels er zitten geen transparante randen aan onze stickers. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon. De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen.


Muurstickers hechten niet op ruwe ondergronden.

De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Met deze vogels op tak muursticker geef je de kamer eenvoudig een andere sfeer. Deze muurstickers maken wij zelf van duurzaam vinyl in de door jou gewenste kleur en formaat.


Met dit eenvoudig aan te brengen materiaal heb je jarenlang plezier van deze mooie muursticker. Afmetingen zijn inclusief zwaluwen. Zelfs op behang kun je de stickers plaatsen, als de ondergrond maar netjes glad is. Een gladde ondergrond is de basis om de muursticker op te plaatsen.


Wanneer de ondergrond niet glad is kan het beste gekozen worden voor een sjabloon. Onze muurstickers worden gemaakt op basis van de specificaties die jij aan ons doorgeeft. Deze tak met vogels fleurt iedere kinderkamer op.


De sticker is in één keer in. Behangen is permanent en tijdroven maar het aanbrengen van een supergave muursticker is makkelijk, snel en u heeft direct resultaat! Haal de natuur in huis met deze levensechte dieren muurstickers. De muurstickers worden heel precies langs de randen van de afbeelding uitgesneden, waardoor er geen witte randen te zien zijn.


Hierdoor zal de sticker op elke kleur muur er fantastisch uitzien! Vrolijke dieren muursticker met vogels die rusten op een tak.

Eenvoudig te plakken op iedere egale ondergrond zoals muur, kast of deur. De gemakkelijk aan te brengen en verwijderen muursticker is een eigentijdse manier om je huis, kantoor, winkel of bedrijf te versieren. Begin de dag fluitend met deze vogelsticker voor op de douchedeur.


Deze decoratie sticker is het perfecte detail om de badkamer helamaal af te maken. Creëer een rustige serene sfeer met deze decoratie. U vindt op de sticker een patroon van vogels op een tak van een boom. Kies uit producten vanaf € 140. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Plaats nu deze mooie vogel muurstickers voor thuis aan om uw kamer een dierlijke vrolijke sfeer te geven.


Dit ontwerp bestaat uit twee takken waar op elke een vogel staat. Dit heeft een sierlijke uitstraling. U kunt zelf de dieren muursticker plaatsen op de plek die u wilt. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment van muurstickers aan. Tips voor muurstickers met tak.


Plaats de sticker op een schone en droge ondergrond voor een perfect resultaat. De takken zijn er in verschillende varianten met leuke dieren zoals aapjes en vogels. Sommige muurstickers zijn met een tak te combineren met de intitialen of naam van je kleintje.


Dit geeft een extra persoonlijk effect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts