maandag 13 juli 2015

Tamiya verf kopen

Bekijk het gehele assortiment verf kopen. Of bezoek één van onze winkels. Zoek naar verf kopen op de nieuwe KensaQ. Gratis verzending vanaf €30! Snelle en beveiligde levering.

Acrylverf grote pot ml, Acrylverf serie mini ml, Diorama texture paint, Enamel 10ml, Grondverven, Lacquer Paint, Markers, Polycarbonate Spray, Weathering. Deze verf kan worden gebruikt op hout, metaal en plastic! Standaard verzendkosten binnen Nederland € 95.


Er worden geen persoonlijke gegevens vervaardigd. Elke spuitbus bevat 100ml verf wat genoeg is om een body te spuiten. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Verf van alle merken op beslist.

Kies uit producten vanaf € 295. De verf kan gebruikt worden op styrol harsen, piepschuim, hout en alle gangbare plastics gebruikt in modelbouwdozen. De verf dekt goe vloeit mooi uit en kan gemakkelijk worden gemengd.


Spuitverf voor kunststof, hout, metaal, glas en keramiek. Stevig en stabiel verfpotje, makkelijk te hanteren. Vind verf kopen het nu op Kensaq. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Tamiya acryl verf is gemaakt van in water oplosbare acrylharsen en is uitstekend geschikt voor gebruik met zowel een penseel of een air-brush. Tamiya TS spuitbussen zijn ontwikkeld im snel te drogen. Deze serie spuitbussen omvat meer dan 1kleuren.


De TS verf is een een snel drogende synthetische lak. Het Japanse Tamiya is vooral bekend onder de RC voertuigen, maar sommige producten worden ook in de miniature wargaming en scenery building gebruikt. Elke bus bevat 1ml verf , de benodigde hoeveelheid om een kap af te spuiten. Gebruik deze verf niet op gewone plastic modellen, hiervoor zijn de TS kleuren van Tamiya.


De verf zelf is makkelijk te mengen en te verdunnen (met Tamiya verdunner!) om te spuiten met een badger spuitpistool.

Tamiya verf laat zich prima verdunnen met alcohol, met concentraties. Mijn ervaring met Tamiya verf. U kan bij ons ook terecht voor allerlei gereedschappen hiervoor.


In de modelbouw zijn er verschillende soorten verf te verkrijgen. Elk met hun eigen eigenschappen. De carrosserie is daarmee binnen naar buiten spuiten.


Ook verkopen we verf , lijm kwasten en andere accessoires voor de modelbouwer. Nieuw in het assortiment zijn de houten bouwdozen van Leonardo da Vinci.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts