maandag 6 juli 2015

Bowls and dishes tapasplank

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Shop Bowls And Dishes tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Kies uit 1producten vanaf € 99. Om de kleur en glans te behouden wordt aangeraden het olijfhout af en toe in te wrijven met olijfolie of Pure Wood Wax.

Bowls and Dishes is gemaakt om te genieten, so serve up the good times. De plank is te gebruiken voor het serveren van kaasjes, charcuterie, broo antipasti, of wat je verder maar wilt. Tapasplank Teakhout van Pure Teak Wood. Elke plank is verschillend van tekening en daarmee uniek.


Ook uitstekend te gebruiken als bijvoorbeeld kaasplank. Hij is zelfs als snijplank te gebruiken! Voor 23:bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd.


De plank is niet vaatwasmachinebestendig, maar reinig je gemakkelijk met lauwwarm water en zeep.

Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Via deze retail website heeft u toegang tot de gehele collectie en bent u altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen. Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker.


Geraffineerde tapenades, heerlijke olijfolie en gemarineerde olijven in alle variaties. Olijven zijn typerend voor de Spaanse keuken. Bekijk hier het totale aanbod in tapasplanken bij Meesterslijpers. De beste kwaliteit plank met mogelijkheid op graveren! Bij Blokker hebben we serveerplanken in alle soorten en maten en voor ieder type lekkernij.


Ben je een groot liefhebber van tapas? Deze olijfhouten tapasplank past perfect bij Spaanse of Italiaanse happen. Het hout is van nature oliehouden waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Door de natuurlijke oorsprong zullen uiterlijk en exacte afmetingen per artikel verschillen.


Tapas plank van natuurlijk olijfhout! Prachtige lijn van tapasplanken die zijn gemaakt van natuurlijk olijfhout. Deze is afkomstig van oude olijfbomen die hun.


Serveer allerlei lekkers op deze mooie olijfhouten plank. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Het geheel is van olijfhout gemaakt, dit materiaal is har sterk en goed bestand tegen vocht. Deze serveerplank is ideaal om een klein. Binnen 1-werkdagen in huis. Door de karakteristieke groei van de olijfboom verkrijg je één van de hardste houtsoorten ter wereld met een heel bijzondere tekening.


Deze prachtige producten worden gemaakt van oude olijfbomen die hun productfunctie voor olijven verloren hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts