woensdag 8 juli 2015

Acrylverf galeria

Zoek naar acryl verf op de nieuwe KensaQ. Verzending vanaf €in uur. Galeria acrylverf heeft een uitstekende brilliance, hoge pigmentgehalte en dekkracht. Acrylverf van Galeria geeft een egaal, zijdeglanzend resultaat. Ideaal voor iedereen die een goede kwaliteit wilt tegen een redelijke prijs!


Acrylverf galeria

Een bijkomend voordeel van het werken met acrylverf van Galeria is dat het een sneldrogende verf is. De potten van 500ml zijn zeer scherp van prijs. Hierdoor kent deze acrylverf , in vergelijking tot andere acrylverven, een betere prijs- kwaliteitsverhouding. Voordelig en betrouwbaar, goede pigmenten in acrylaatbinder.


Leverbaar in tuben van en 1ml, en in flacons van 5ml. Nu is Galeria nog beter, met nieuwe pigmenten, meer kleuren, meer keuze en betere verwerkingseigenschappen. Galeria Acrylic Colour is een acrylverf van hoge kwaliteit die professionele resultaten oplevert en ideaal is voor kunstenaars die goede kwaliteit willen tegen de scherpste prijs.


Acrylverf galeria

Alle kleuren in het assortiment Galeria Acrylic Colour bieden zowel een breed spectrum van pigmenteigenschappen als een uitstekende brilliance, hoge pigmentgehaltes en dekkracht (opaciteit) en ze zijn permanent. Potten van 500ml verkrijgbaar in kleuren. Blijvende verfstreken: Ten opzichte van Olieverf vloeit acrylverf minder. Deze acrylverf is zeer geschikt voor de beginnende en gevorderde kunstenaars.


Dit assortiment in het kort. Voeg een kleur direct toe aan je winkelwagen met het plus-teken. Een fijne verf voor zowel de student, amateur als de professionele kunstschilder. Tof, leuk dat je de bewoners leert schilderen #128521; Begrijp ik, het is dan verstandig om te kijken naar de samenstelling van de verf.


Over het algemeen is acrylverf niet giftig, omdat deze bestaat uit verf op waterbasis (acrylbinder en pigmentkorrels voor de kleuren). Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby. Het scala van kleuren is zorgvuldig gekozen zodat het een zo breed mogelijk kleurenspectrum biedt tegen een gunstige prijs. KBZ Kampen is een hobbywinkel die voorziet in een breed scala aan handvaardigheidsartikelen voor zowel de hobbyist, semi-prof als professional. Om te schilderen met acrylverf heb je weinig materialen nodig.


Beide merken zijn verkrijgbaar in tubes en potten. Deze verven zijn goed gepigmenteerd (goede kleuren) en mengen goed met elkaar. Kenmerkend voor de verf zijn het optimale pigmentgehalte en de kleurechtheid. Het kleurenpalet van Galeria bevat kleuren.


Acrylverf galeria

Serie omvat alle kleuren m. Galeria heeft een uitgebreid kleurenspectrum van kleuren. In onderstaande online galerie is werk van Rian Verbeek te zien, met het recentste werk als eerste getoond. U kunt ook direct navigeren naar de galerie van “Mixed Media”, “Op Doek” of “Op Steigerhout”.


Info over galeria acrylverf. Resultaten van zoekmachines! Van galeria zijn de penselen heel goed maar wel duur in vergelijking met andere merken. Maar hier moet je niet op bezuinigen.


Test maar eens een kleur als cadmium geel, cadmium oranje of cadmium roo dat zijn de enige goed dekkende (!) geel, roo oranje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts