donderdag 30 juli 2015

Autolak

Voor elk automerk en elk model, altijd 1 de juiste kleur lakstift. Professionele A-kwaliteit, voor 14. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij zijn gespecialiseerd in uw spuitbus autolak en autolak in blik, leverbaar in alle kleuren op automerk en kleurcode. Tevens RAL kleuren en autolak speciaal op kleur gemaakt.


U kunt al onze autolakken direct online bestellen.

Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Wij leveren autolak in iedere gewenste kleur, in zowel spuitbussen als blik. CROP levert professionele autolak , zowel 1K als 2K lakken, als ook de fillers, primers, verharders, verdunners en non-paints. Al ruim jaar wordt er autolak verkocht in de winkel aan de Lagendijk in Ridderkerk.


Uw autolak van alle merken en alle kleuren snel in huis! Wij bieden een groot assortiment autolakken aan. Wij verkopen merken als: Motip, Ral Duplicolor, Mipa, Autoglym en nog veel meer! Ook voor de restauratie van oldtimers kunnen wij de juiste kleur maken.


Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak.

Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Met onze receptuur kunnen wij van alle. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Autolak koop je eenvoudig online bij bol.


Spuitbus autolak op kleur gemaakt. AUTOLAK - SPUITBUS - GRONDLAK -PRIMER- LAKSTIFT- RAL KLEUREN - KLEURNUMMER - VERF. Elke bestelling vanaf euro wordt g ratis verzonden ! De grootste spuitbuswinkel van Nederland. Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.


Je kunt dus zelf op zoek gaan naar de kleurcode van je auto door te achterhalen waar in je auto je moet zoeken naar het VIN-plaatje. Als dit gelukt is kun je zelf bij ons de juiste autolak kleur bestellen door de autolak kleurcode in te vullen in de webshop. Hoe verwijder je krassen en beschadigingen in je autolak zonder dure machines of spuiten. Een veel voorkomend probleem zijn krassen en beschadigingen in de autolak. Er rijdt bijna geen een auto rond die geen beschadiging heeft.


In de meeste gevallen maak je zelf geen beschadiging op je auto maar doet een ander dat voor jouw. Manieren om zelf eenvoudig krassen te verwijderen.

Krasjes in de lak van je auto, caravan of boot zijn een doorn in het oog! Zelf autolak krassen verwijderen is met de juiste producten een gemakkelijke klus. Dit kan in een spuitbus zijn, of in een blik. Wij maken uw kleur ook op maat. Voor het opnieuw in de lak zetten van (een gedeelte van) uw auto, motor of scooter adviseren wij u de spuitbussen van Motip.


Zit uw kleur er toch niet bij? Dan maken wij in onze eigen kleurmakerij uw spuitbus of blik. Alleen last van steenslag? Of u nu een beschadiging of een kras wilt wegwerken, of uw hele auto, motor, fiets, scooter of camper wilt spuiten wij kunnen autolak in spuitbus, lakstift of blik op kleur maken voor u. ColorMatic RAL spuitbus verf is een premium, autolak met een hoogglans afwerking - speciaal ontwikkeld voor het snel coaten van industriële oppervlakken.


Dankzij de brede-jet verneveling, kan het ook worden gebruikt op grotere oppervlakken. Ook vindt u bij ons een groot aantal kleuren van motoren,. Dit staat voor het aantal componenten in de lak.


In het kort gezegd is een 1-component autolak een sneldrogende verf die uithardt door luchtdroging. Wanneer u autolak wenst waarbij de kleur bij benadering voldoende is, bestel dan autolak DHZ in standaard spuitbus of lakstift. Prolac autolakken, u kunt bij ons terecht voor autolak , grondlak, blanke lak, Roberlo, Autoschade en nonpaints. Spelregels voor het spuiten!


Voor het spuiten met een spuitbus autolak , let op de volgende punten. Voorkom zakkers,spuit vloeienspuitafstand 30cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts