vrijdag 31 juli 2015

Playstation stickers

Kies of upload een ontwerp. Specialistisch advies nodig? Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. LEVERING EN BETALING BIJ CONSOLESTICKERS.


Gekocht voor mijn neefje met kerst, hij was er super blij mee!

Echt een leuke manier om je psop te leuken. De skins zijn makkelijk te plakken en blijven goed zitten. Ontdek Consoleskins ruime assortiment aan PlayStation Skins. In onze webshop kan je snel en makkelijk een PlayStation Skin kopen die bij je past.


Wij bieden bovendien de mogelijkheid om een PlayStationSkins op maat te laten maken. Deze console sticker zal de PSeen stoere look geven. Door het vuur en de lichtstralen patroon lijk het net of de fenix net herrezen is.

Met de PSController Lichtbalk skins wordt je controller uniek en speciaal! Playstation Controller Light Bar Skins. Met een PlayStation skin kun je jouw console een persoonlijke look geven. PSskins zijn stickers die speciaal ontworpen zijn voor de PSen de DualShock Controller, waarmee je je apparatuur een unieke stijl geeft. PSskins beschermen je console daarnaast tegen krassen en andere beschadigingen.


Customize je PlayStation met onze Army Camo Groen Zwart - PSConsole Skins. Ontvang het laatste nieuws van PlayStation , waaronder deals en aanbiedingen, bètaversies, competities en meer. Kom als eerste alles te weten.


Bestel snel en gemakkelijk online! WARFACE PLAYSTATION STICKERS. Set van Warface- stickers , voor joysticks. Toonaangevende luisteraars op een reis van complete sonische wreedhei het Raw Hardstyle-fenomeen Warface heeft ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende succesverhalen.


DESTRUCTIVE TENDENCIES Wilde, explosieve en opstandige, destructieve neigingen zijn zonder twijfel een van de meest gewaardeerde daden van Hardcores. Met de PSController skins wordt je controller uniek en speciaal! Duurzame game stickers van hoge kwaliteit.

Stickers op maat gemaakt voor de Dual Shock 3. Alle gamestickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Grootste assortiment nieuw en tweedehands. Inruil van oude games in onze winkels.


PSstickers voor je PlayStation console. Proffessionals met jaren ervaring brengen zorg en kwaliteit voor gecertificeerde stickers van top kwaliteit merk materialen en van Nederlandse bodem. In deze collectie vindt u een grote variatie aan stickers voor op de playstation.


De stickers zijn geschikt voor iedere versie van de playstation. Heb je het ook gehad met het simpele saaie zwarte design van jouw PS4? Met deze sticker collectie maak je jouw PSgemakkelijk speciaal.


Van vlaggen tot camouflage print, je vindt het hier. We verkopen deze categorie onder productie prijzen omdat we binnenkort alleen nog maar stickers van het Foxx Decals sticker merk verkopen. Daarom moeten al deze designs eruit!


Je zult deze prijzen nergens anders tegen komen en we maken er ook geen winst mee. Je PlayStation ziet er niet alleen super tof uit! PSSkins zijn een must-have voor dé echte PSgamers! Je PSis tegelijk ook beschermt tegen dagelijks gebruik en slijtage. Je brengt PlayStation Skins zeer makkelijk aan op je PSen haal je zonder lijmresten met gemak er weer.


Deze stickers bieden we aan met een standaard belijming of een hard klevende. Als laatste is het mogelijk om je PlayStation -ervaring met andere gadgets te combineren zoals een racestuur van Thrustmaster. Kortom, je bepaalt zelf jouw favoriete PlayStation -controller om lekker te gamen op je console. Snel en gemakkelijk online jouw PlayStation 4-controller kopen. Heb je de ideale PlayStation -controller voor je PSof PS4.


Wat leuk dat je ons bezoekt! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Voeg je eigen Foto's en Tekst toe.


Onze stickers plakken overal op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts