vrijdag 10 juli 2015

Echt bont plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Alle plaids vind je op beslist.

Bestel simpel jouw woondekens online. Onze warme en zachte spreien en plaids worden uit verschillende werelddelen geïmporteerd. De spreien zijn handgemaakt en luxe afgewerkt met velours achterzijde. Maatwerk is op verzoek mogelijk.


Plaid bont - okergeel - 130x1cm. Er is niets lekkerder dan op een koude avond op de bank te kruipen met een warme plaid. Luxe imitatiebont plaids -bedsprei-bedspreien- Winter Home plaids.


Heel dikke, zachte bontplai deken of bedsprei die bijna niet van echt te onderscheiden is.

De vezels zijn gemaakt van 1 acryl maar op zo’n manier dat de plaid bijna niet van echt bont te onderscheiden is. De WinterHome plaids worden in een luxe cadeau box geleverd zodat je de plaid netjes kunt opbergen. De plaid in imitatie bont Noursi zal uw interieur zacht verwarmen. Zacht en elegant, deze plaid is een uitnodiging om te ontspannen. Heerlijk dik kleed met formaat 150x180.


Bel of whatsapp ons voor meer informatie op. Een prachtig plaid afkomstig uit de Bontplaid serie van het merk In The Mood. Het heeft een mooie bruine luipaard print en een afmeting van 1bij 1centimeter.


Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig imitatiebont dat net als echt bont heerlijk zacht en lekker warm is. Deze plaid is geschikt om. Kies uit producten vanaf € 190.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! U kunt met een goed geweten genieten van deze prachtige. Sommige woon accessoires zullen nooit uit de mode raken zoals deze luxe plaids van imitatiebont met zeer natuurlijke uitstraling.


Het wolf dessin is bijna niet van echt te onderscheiden. Het bont plaid is aan de achterkant afgewerkt met een fijne fleece stof. Dit sfeervolle plaid is perfect voor op de bank of over het bed.

Het geeft je huis direct een warme uitstraling. Het plaid mag op graden worden. Met dit plaid op je bank of bed haal je een echte eyecatcher in huis en kan de winter niet koud genoeg zijn. Wasvoorschrift: Dit plaid mag gewassen worden op 30°C. Het is een heerlijk groot luxe kleed.


Dat echt lijkt op bont , maar dit is het gelukkig niet. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts