vrijdag 31 juli 2015

Piwel staalwol

De PIWEL staalwol is stevige staalwol van het merk PIWEL. De staalwol is geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken, zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kunt u de staalwol gebruiken om roest en vlekken te verwijderen. Uitstekende kwaliteit, lange vezels, met hoog weerstandsvermogen. Tintelijn cvba maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen en cookies geven ons de mogelijkheid om de website te optimaliseren.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Schrobben, spoelen en weer laten blinken! Beter om de staalwol niet te gebruiken op kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout.


Deze resten zouden kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. Fijne staalwol is ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. Deze staalwol is geschikt voor industrieel gebruik, voor schuren, reinigen en polijsten. Met behulp van staalwol wordt ook aluminium, koper en RVS gepolijst.


Bij het polijsten met staalwol kan ook een polijstmiddel worden gebruiken. Om vuur te maken: Fijn staalwol kan samen met een batterij gebruikt worden om vuur te maken. Door de stroom van een batterij door fijn staalwol te laten gaan, kan dat gaan gloeien of zelfs vlam vatten. Beste Anza aanbieding Snelle levering Compleet assortiment.


Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen. Is dit niet het product wat u zoekt? Samen met een beetje terpentine kun je oude verfresten verwijderen. Alle verf en toebehoren en houtbescherming hier online te bestellen. Staalwol verschillende grofheden.


Bekijk ons uitgebreid aanbod topmerken aan de laagste prijzen. Maak je potten en pannen moeiteloos schoon met deze staalwol. Gebruik staalwol ook om hout, koper of aluminium te polijsten. VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD 1. Deze website vereist een ingeschakelde JavaScript browser.


Fijn staalwol voor het verwijderen van kleine vlekken afkomstig van zuren die uw natuursteen aangetast hebben. Best is dit staalwol te gebruiken in combinatie met steenreiniger, nadien met kleurverdieper het oppervlak impregneren. Gebruik deze staalwol sponzen van Piwel om uw metalen en delicate oppervlakken terug de glans te geven die ze verdienen. Per verpakking zitten rolletjes van de. om producten te kunnen kopen.


Inloggen Heb je nog geen account? Uw winkelmand is leeg Hoofdmenu. Onze Webshop Hout Bouwmaterialen. Een bosje van zeer fijn staaldraa dat wordt gebruikt voor het polijsten van hout en schoonmaken van gecorrodeerd metaal.


Wij hebben ook in ons assortiment: Piwel staalwol 2gram 000-fijnst, welke wij zeer voordelig kunnen aanbieden. Eco Multi is een familiaal bedrijf gelegen te Brussel en hebben meer dan jaar ervaring. Wij verkopen allerlei producten en onderhoud machines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts