maandag 13 juli 2015

Bougie mini cooper

Winparts garandeert een goede pasvorm. Neem voor advies contact met ons op. NGK net WEL IR bougies levert voor Mini.


Aan het twijfelen geraakt nog eens met iemand van de technische afdeling van NGK gebeld. Hij kon niet garanderen dat hun IR bougies probleemloos zouden functioneren. Volgens mij kunnen bougies veel langer mee.

Het waren ook geen goedkope bougies , dus ik vind het vreemd. Voor 20:besteld = Morgen al in huis! Meer dan miljoen auto onderdelen. Find Expert Advice on About.


Aanbevolen olie en oliecapaciteit MINI Cooper. De WageNegaW website bevat informatie over de aanbevolen olie labels. Zoek uit wat olie type in de motor van uw auto te.


Vind de geschikte onderdelen met je kenteken!

De bougies is één van de slijtagedelen in het ontstekingssysteem van uw Mini. Na een aantal kilometers dienen bougies vervangen te worden. Vervuiling en breuk zijn de meest voorkomende problemen. Onze Sstaat als zeer degelijk beken maar ook daar hebben we genoeg problemen mee gehad. Dan is onze direct-service ideaal.


Breng je MINI langs en wacht in onze comfortabele lounge tot het onderhoud gedaan is. In slechts twee uur verversen onze monteurs de olie, vervangen ze remblokken en banden en voeren eventueel een volledige beurt uit. Voordat je je afvraagt hoelang het nog duurt, staat je MINI weer helemaal fit voor je klaar. Bougie MINI MINI Cabriolet.


Thuis geleverd voor de laagste prijs. Breed assortiment aan TOP merken. Oudere auto's hebben een kortere interval dan de moderne modellen. Overtuigt u van onze prijzen en uitstekende. Geweldige keuze merken aan spotprijzen.


Op zoek naar een bougie voor uw auto? Originele Denso bougies voor uw Classic mini voor elk type 1. Het grootste assortiment van Europa gewoon vanuit uw luie stoel! MINI SERVICE INCLUSIVE ACTIETARIEF.

Voor € 69- is je MINI voor vijf jaar en 100. Dit actietarief is geldig voor alle MINI modellen, behalve de MINI John Cooper Works modellen. MINIspeed biedt u een ruime verscheidenheid aan MINI aftermarket tuning producten voor alle generaties BMW MINI One, Cooper , S, JCW, GP en meer.


Dat op papier de bougies een paar maanden geleden vervangen hadden moeten worden levert niet naar verwachting deze fikse motorschade op. Het is dus belangrijk dat oorzaak en gevolg wordt onderzocht. Natuurlijk kunnen de bougies mede in verband gebracht worden, maar dan meer als gevolg van een ander gebrek.


Ze helpen ons je de best mogelijke ervaring te bieden, onze website voortdurend te verbeteren en je aanbiedingen te doen die zijn aangepast aan uw interesses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts