donderdag 23 juli 2015

Wandplanken xenos

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Zo creëer je op een gemakkelijke manier een echte eyecatcher in huis.


Ook kun je een wandplank gebruiken als boekenrekje. Leuk voor in de keuken met al jouw favoriete kookboeken erop! Of gebruik deze als fotoplankje in de woonkamer met al jouw dierbare herinneringen ingelijst.


Bekijk bijvoorbeeld onze boekenrekken en wijnrekken eens. Deze wandplank is gemaakt van een houten acacia plankje van centimeter bree bevestigd aan een vintage stalen frame. De plank heeft een stoere afgeschuurde boomstamvorm.

De wandplank is door middel. Bekijk dan eens ons ruime assortiment wandplanken en wandkasten. Bij JYSK vind je altijd een mooie wandplank tegen een lage prijs.


Er valt met de wandplank en plankdragers zelf ook creatief te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een marmeren wandplank met een metalen plankdrager en combineer zo met verschillende materialen voor een speelse samenstelling. Bekijk in de webshop van KARWEI alle wandplanken en plankdragers voor een decoratieve muur. Een plank aan de muur is de ideale opbergplek voor spullen die je vaak gebruikt.


Of die je graag laat zien natuurlijk. Bij IKEA houden we van opbergen, dus het assortiment wandplanken is groot. Je maakt ze makkelijk maar stevig aan de muur vast met de plankdragers. We hebben ze zelfs met lades.


Daarnaast kun je met wandplanken ook gezelligheid en sfeer creëren. Plaats leuke herinneringen van vrienden, familie of die geweldige wereldreis van vorig jaar op een wandplank en deel zo je favoriete kiekjes met je gasten. Bevestig een wandplank in de keuken en je hoeft nooit meer te zoeken naar de oregano, dille of peper.


Je bewaart je messenset, koffiekopjes en kookboeken er gemakkelijk naast op de plank. Creatief met wandplanken Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem. Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft.


Het wandplankje heeft een plankje onderin het rekje waar je allerlei leuke accessoires op kan plaatsen.

Denk aan kaarsen, kleine plantjes of fotolijstjes. Met wandplanken creëer je snel ruimte in je kamer. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met een zwevende wandplank kun je op een creatieve manier je muur decoreren door leuke plantjes, fotolijstjes of andere gezellige woonaccessoires op neer te zetten. Want je geeft er je mooiste foto’s, kunst of planten een ereplaatsje op. Wandplanken kopen bij HORNBACH. Bij IKEA hebben we ronde sierplankjes met verborgen ophangbeslag, wandplanken met lades en planken die je met plankdragers aan de muur vastmaakt.


Gebruik als boekenplank, fotoplank of kies voor een speelse wandrek! Een wandplank is ideaal voor het opvrolijken van een saaie muur in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. In onze collectie vindt u zowel muurplanken van hout als metaal met een hoogglans afwerking. Bezoek Zutphen of Veenendaal voor de complete collectie wandplanken.


Mooie wandplanken , beuken kleur. Xenos Waalwijk Bezoek website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts