donderdag 9 juli 2015

Botervloot boerenbont

Botervloot boerenbont

Kies uit producten vanaf € 195. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Bekijk ons unieke assortiment botervloten.


Botervloot boerenbont

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Gratis verzending vanaf euro. De collectie vernieuwt met de tijd mee.


Met een botervloot serveer je de boter op een gezellige manier. Wanneer je de boter niet in de standaard verpakking wil bewaren is een botervloot een handige uitkomst. Compleet met het unieke Bestek.


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het lijkt misschien een klein detail, toch geeft het je tafel meteen een heel andere look.


Natuurlijk leg je het brood op een bijpassende serveerplank. Een botervloot is ideaal om uw roomboter op kamertemperatuur te houden. Altijd perfect smeerbare boter. Ook kunt u een botervloot gebruiken om producten die u van geurtjes en smaakjes wilt beschermen voor gebruiken. Zowel in de koelkast als erbuiten.


Botervloot boerenbont

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Geen ontbijt- of lunchtafel is compleet zonder de ouderwetse botervloot voor roomboter of margarine. Een onmisbare toevoeging aan je servies.


De deksel is niet voorzien van een rubberen sluitring. Botervloten koop je eenvoudig online bij bol. Al uw Boerenbont Servies voor 15:Bestel Volgende Werkdag in Huis! Het typische Boerenbont decor is al meer dan een eeuw lang het meest populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland. Het Boerenbont servies, meer dan 1jaar oud en handgeschilder is in vele varianten beschikbaar zowel in de winkel als de webshop van GeertsWarenhuis.


De Boerenbont botervloot is gemaakt van aardewerk en kan in de vaatwasser. Serveer je roomboter of margarine eens in deze aardewerken Boerenbont - botervloot. Reviews over de Boerenbont botervloot met deksel. Op dit moment hebben we nog geen reviews ontvangen voor de Boerenbont botervloot met deksel.


Wij zouden het geweldig vinden als je een review over de Boerenbont botervloot met deksel gaat schrijven. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van. Wij hebben veel plezier in koken en alles wat daarbij komt kijken. Zelfs zoveel dat we iedere dag op zoek gaan naar nieuwe producten die tafelen en koken nog leuker. Bij Blokker kun je slagen voor het zeer uitgebreide traditioneel basisservies van Boerenbont.


In ons assortiment vind je onder andere Boerenbont kop en schotel, Boerenbont borden en de kenmerkende Boerenbont botervloot. Daarnaast kun je slagen voor een prachtige Boerenbont schaal op voet om zelfgebakken taarten op te serveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts