woensdag 15 juli 2015

Achterwand rvs keuken

Bestel hier keukenachterwanden online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Om uw keuken optimaal in gebruik te nemen is het van cruciaal belang dat u beschikt over een goede keuken achterwand.

Door middel van een achterwand in de keuken kunt u koken, zonder dat er allerlei vetspetters op de muur terecht komen. Keuken achterwand online bestellen. Door het RVS oppervlak is het een stuk makkelijker om deze schoon te maken. Bekijk de productpagina’s van standaard rvs achterwanden en rvs achterwanden op maat voor meer informatie. Voor gladde en oneffen muren.


Op vlakke ondergronden, bijvoorbeeld een goed afgewerkte muur kan een vlakke rvs achterwand worden geplaatst. Standaard rvs achterwand met anti-fingerprint coating In populaire standaard maten.

Naast een op maat gemaakte rvs achterwand leveren wij ook rvs achterwanden in de meest voorkomende standaard maten. Uw adres voor maatwerk inox roestvast stalen of roestvrij stalen achterwanden. Goedkoop, snelle levering en eenvoudige te monteren. RVS Achterwand op maat gezette uitvoering. Wanneer kiest u voor een gezette rvs achterwand ? Gezette achterwanden zijn geschikt voor muren die oneffenheden vertonen.


Met een gezette achterwand werkt u oneffenheden op uw ondergrond makkelijk weg en heeft u een strak eindresultaat. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het achterwand gemakkelijk kunt schoonmaken, ideaal als spatscherm. RVS achterwand en kunststof achterwand keuken. Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher.


Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig.


De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad.

Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Omdat RVS neutraal van kleur is, kun je, afhankelijk van je keuken , de achterwand eindeloos combineren met andere materialen en kleuren. Onderhoud De tijd dat RVS een drama was om te onderhouden is voorbij.


Door een speciale, anti-fingerprint coating is alleen een warm sopje, een RVS cleaner of een beetje glasreiniger (Glassex) voor een RVS. Van hele badkamer tot onderdeel. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Onze fabriek levert rvs tafels en keukenbladen of rvsplaat aan bedrijven voor keukens , u kunt ook terecht voor rvs platen voor het achter. Hier kun je terecht voor vragen en advies.


Vanaf nu geen vingerafdrukken meer op je rvs achterwand. Roestvrijstaal in je keuken. Alleen jammer van de vingerafdrukken die vaak zichtbaar zijn op rvs.


Het kost veel tijd om rvs schoon en vingerafdrukvrij te houden. Een keuken maakt u helemaal af met een bijpassende achterwand. Dat kan vaak in hetzelfde materiaal als het werkblad maar ook een achterwand van glas, rvs of AluSplash behoort tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u overzicht van alle rvs en glas achterwanden met een vaste maatvoering. Nadelen van een rvs achterwand keuken.


Het aanschaffen van een rvs achterwand voor in de keuken brengt ook enkele nadelen met zich mee. De twee belangrijkste nadelen van de materiaalsoort rvs voor de keuken achterwand , worden in onderstaande alinea’s beschreven. Bij een moderne of strakke keuken kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een achterwand van roestvast staal. RVS keukenwanden worden vaak gebruikt achter kooktoestellen. Dit omdat een RVS wand gemakkelijk schoon te maken is.


De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen. In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren.


Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts