woensdag 15 juli 2015

Utherm wall

Dit garandeert niet alleen de goede aansluiting van de isolatie, maar zorgt in combinatie met het lichte gewicht ook voor een gemakkelijke plaatsing. De utherm wall isolatieplaten kunnen op maat worden gemaakt met behulp van een mes of zaag. Toepassingsvoorwaarde : Bij een toepassing van een spouwbreedte groter dan 1mm, moeten de spouwankers worden berekend. Revêtu d’un parement monocouche Alu μm gaufré, c’est un produit idéal pour l’isolation des murs des immeubles collectifs au-delà de étages sur rez-de-chaussée et dans les ERP (Établissements Recevant du Public).


Ideaal voor jouw renovatieproject.

K, wat resulteert in hogere Rc-waardes (Rc = warmteweerstand) bij relatief lage isolatiediktes. U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site. Ook voor platdak isolatie zijn ze zeer geschikt.


Dit element is aan beide zijden zijn voorzien van dampdicht ALU-laminaat. Deze isolatieplaat is aan beide zijden zijn voorzien van dampdicht ALU-laminaat. Prijs per stuk (incl. BTW) € 107: Prijs per stuk (excl.


BTW) € 193) Toevoegen.

Ons gamma is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor de binnenzijde van uw hellend dak raden we u wel aan een onderdak te voorzien. Download hier de technische fiche. Graag meer informatie of advies over Technische fiches? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen via onderstaand formulier.


UTHERM WALL FLEX 1 winddichte isolatie ! Beide zijden zijn voorzien van dampdicht ALU-laminaat. Isoleren en afwerken ineen 1. THERM wall , uTHERM wall flex, uTHERM floor, uTHERM roof, Renotherm,. Verwerking met klemschijven, universele bevestigingsclips en spouwankers. Nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen.


Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie. Doe je voordeel met de scherpste prijs en bestel je dakplaten (of dakelementen) online bij. UNILIN, divisie Insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld.


Beide oplossingen betreffen namelijk na-isolatie van muren van buitenaf, door middel van een PIR plaat met aan beide zijden dampdicht ALU-laminaat.

Zo goed als nieuw Ophalen. PIR isolatie hebben een dergelijk lage lamda-waarde. Type‐, partij‐ of serienummer, dan wel een ander identificatiemiddel voor het bouwproduct, zoals voorgeschreven in artikel 11(4): Zie CE‐markering en markering op de platen.


Aannemer Johan van Driel van Aannemingsbedrijf P. Driel bouwt in Vorstenbosch zijn eigen duurzame woning. Hij legt uit waarom hij heeft gekozen voor Utherm wall spouwmuurisolatie. De Lambda waarde van PIR hardschuim isolatie ligt laag en de weerstand hoog. Het grootste voordeel van PIR in vergelijking met traditionele isolatiematerialen is de hoge isolatiewaarde. Extra voordelen van PIR : hoge brandweerstan hogere isolatiewaarde.


Utherm Wall is gemaakt uit PIR (polyisocyanuraat).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts