woensdag 16 december 2015

Alabastine tegellak

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Haal vandaag nog die klusartikelen in huis. Alabastine Tegellak prijzen vergelijken.


Niet verwerken in nabijheid van ontstekingsbronnen, geisers, e. Plak niet te behandelen delen zorgvuldig af. Tegelgrondverf en Tegellak hechten niet op kit. Daarna goed nawassen met water. De lak is warmwaterbestendig en kan dus toegepast worden in natte cellen.


Het hecht ook uitstekend op plaatsen die vak nat worden (douchehoek) en is slijt-, stoot- en krasvast. Tegellak is een component lakverf en is alleen geschikt voor oppervlakken die in contact komen met koud water. Ben je op zoek naar de beste tegellak voor de vloer? De Tegellak is geschikt voor tegels die alleen met koud water in contact komen.


Alabastine tegellak

Bespaar tot wel via kiesproduct. De tegellak biedt je een waterbestendig laksysteem voor een duurzame toplaag. Tegellak bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Na het afwerken met deze tegellak is de badkamer, keuken of toilet weer zo goed als nieuw. ALABASTINE Warmwaterbestendige tegellak komponenten zandbeige 7ml Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Dit is een speciale slijtvaste hoogglans lak voor gladde tegels. Met speciale tegellak van KARWEI heb je dit probleem niet.


De ene tegelverf beschermt namelijk beter tegen vocht dan de andere. De tegel lakken zijn ook in verschillende kleuren te vinden, zoals een tegellak zwart of een tegellak grijs. Super handig voor ruimtes zoals de badkamer, de keuken of de vloer van een toilet. Tegelverf kan tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te maken.


Bestel hier klussen online. Ga je de tegels van je badkamer een ander kleurtje geven? Dit laksysteem zorgt voor een optimale hechting en is met elke kleur overschilderbaar. Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.


Zorg voor voldoende ventilatie. Geschikt voor het waterbestendig aflakken van bestaand tegelwerk. Niet geschikt voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip. Badkamer tegelverf: professionele kwaliteit.


In de kleur die jij zoekt. Ook voor het toilet en de keuken. Voor de vloer en de wanden. Gratis verzending vanaf €50. Naast kleurbehouden is de verf ook krasbestendig, goed te reinigen en hecht het zeer goed op plaatsen die vaak vochtig worden, zoals in de douche.


Alabastine tegellak

Deze tegellak kan zowel op wandtegels als vloertegels gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts