vrijdag 18 december 2015

Karlsson woodpecker

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Koop nu en verfraaien van uw huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Karlsson Woodpecker prijzen vergelijken. Alle merken spy horloges online.


Mooie klok, heel licht in gewicht.

Ik dacht dat hij van hout was, maar hij blijkt van metaal met houtlook, wat overigens ook erg mooi is. De vogel beweegt (mits waterpas) geluidloos. Batterij zit redelijk diep weggestopt, dat was wel wat prutsen. Hij maakt gebruik van één AA-batterij en brengt een informele sfeer teweeg in uw leefomgeving.


Aangeschaft wegens dat hij goed past bij mijn interieur. Enige opmerking is dat hij gaat piepen maar met een beetje wd-is dit ook zo verholpen! De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is.


Zo raak je nooit meer de tijd kwijt.

Een unieke klok met een retro uitstraling. Het design van de wijzers komt terug in de index van de cijfers, waardoor er een mooi geheel wordt gevormd. Maar ik vond hem te duur en had er geen plek voor. Nu was ie goedkoper dus de andere klok ergens anders gehangen.


De Woodpecker heeft een witte wijzerplaat met een afmeting van 7x60cm en een diepte van 7cm. De wandklok krijgt een zeer speels effect door het vogeltje. Hij is apart en een beetje gek. Ik heb hem in eerste instantie gekocht omdat ik hem zo mooi vind. Het leek mij lastig om de tijd goed af te lezen omdat er geen cijfers op staan, maar dat is geen enkel probleem.


De klok is mooi minimalistisch en een echt kunstwerkje. De specht hoor je niet tikken. Spy horloges vanaf € 995!


Animal Essences Pileat woodpecker (helmspecht) Ingrediënten: Bronwater met energetische imprint van trillingen van de kwaliteiten van dieren met alcohol ter conservering. Tijdens het maken van dit product zijn geen dieren gebruikt, gevangen, misbruikt of betrokken geweest. Das Ziffernblatt sieht aus wie ein Baum.


Ein kleiner gelber Specht bewegt sich als würde er in die Baumrinde picken. De woodpeckter beweegt waardoor hij net echt lijkt. Minimalistisch design, maximaal stijlvol!

De Little Big Time klok bestaat uit twee zwart kleurige wijzers gemaakt van aluminium. De kamer wordt opgefleurt met dit vrolijke design. De witte wijzerplaat zorgt ervoor dat de bruine woodpecker goed naar voren komt.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Coolblue: alles voor een glimlach. Bestel de Woodpecker Tree Wit bij Coolblue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts