dinsdag 29 december 2015

Leesbril met lampjes

Leesbrillen met Magneetsluiting. Leuke leesbrillen met LED lampjes. Lekker ongestoord lezen in bed. Hoge kwaliteit leesbrillen voor de laagste prijs met de allerbeste service. Ontdek onze stijlvolle collectie leesbrillen.


Kies uit al onze Topmerken zoals Marc Jacobs, Fendi, Boss en Jimmy Choo. Top Angebote hier bei GigaGünstig! De leesbril met ingebouwde LED-verlichting. De lampjes zitten aan beide zijden in de hoekstukjes van de pootjes verwerkt.


De leukste LED leesbrillen voor de laagste prijs. Stijlvol en tijdloos montuur. U heeft altijd voldoende licht bij u in slecht belichte situaties. De twee LED lampjes zorgen voor een direct gerichte lichtstraal naar bijvoorbeeld uw boek of modelscheepje.


De bril is natuurlijk ook bij goed licht gewoon te gebruiken als leesbril. Handig in bed als uw partner wilt slapen en u wilt lezen. Een leesbril met led is praktisch bij het breien, knutselen of andere hobbies. Deze leesbril met led lampjes wordt geleverd met batterijen die u eenvoudig in het leesmontuur plaatst.


Een zacht etui wordt er gratis bijgeleverd. Led leesbril in alle sterktes LEESBRIL MET INGEBOUWDE LEESVERLICHTING Loop geen dagaanbiedingen van Actiondeal. Deze bril biedt niet alleen ondersteuning en verbetering aan uw ogen, maar heeft tevens een LED functie waarmee uw ogen nog gemakkelijk kunnen lezen en minder snel moe.


Een model leesbril met led verlichting wordt zelfs geleverd met een setje extra batterijen. Kent u iemand die knutselt, breit of handwerkt? Dan is een leesbril met led verlichting toch een ideaal cadeau voor een verjaardag of voor de Kerst! Lezen in be in de auto, in het vliegtuig, of gewoon in je luie stoel, met deze bril met aan weerszijden heldere LED lampjes , kun je óveral goed zien.


En het hoeft niet bij lezen alleen te blijven: op elk schemerig of donker plekje is deze bril een ware uitkomst. H2Optics leesbril met led- lampjes Deze klassieke leesbril van H2Optics heeft een fijne, comfortabele pasvorm. Alléén de echte van CliC Eyewear.


Leesbril met lampjes

Daarnaast is hij voorzien van led- lampjes zodat je ook in het donker makkelijk een boek kunt lezen. Je kunt de lampjes tegelijkertijd aandoen of onafhankelijk aan- en uitzetten. Lifetime-Vision leesbril met led- lampjes en hoesje Deze leesbril van Lifetime-Vision heeft een fijne, comfortabele pasvorm.


Dit is nou een een handige leesbril. De functionele leesbril is voorzien van een ingebouwde LED-verlichting. Dit Wayfarer - achtige model in de kleur blauw met LED is superhandig om te lezen waar weinig licht is of als je even meer licht nodig hebt.


Leesbril met lampjes

En de bril is natuurlijk ook bij goed licht gewoon te gebruiken als leesbril. Ideaal in donkere ruimtes. Maar zeker ook als hobby leesbril. Je kan de led lampjes los van elkaar aan en uitzetten.


Of als je ongestoord een boek wilt lezen als je partner slaapt. Merk: wbl trading normaal 19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts