maandag 28 december 2015

Bacsac

Kies uit producten vanaf € 400. Marque française de design, BACSAC réinvente la Nature en ville! Des pots intelligents pour les plantes, de la jardinière au potager, des extensions de balcon. Het sterke materiaal van deze zakken is 1 recyclebaar en is water-, vocht- en luchtdoorlatend. De perfecte manier om bloemen in te laten bloeien en planten in te kweken.


Een kruidentuin is tegenwoordig helemaal hip.

BACSAC verleidt alle culturen, reist naar de vier hoeken van de wereld en blijft haar tuin cultiveren in Parijs, tussen Luxemburg en het Pantheon. Bacsac voor de moestuin of kruidentuintje. Een boetiek-showroom met een etalage, die zijn deuren opent voor nieuwsgierigen, particulieren en professionals. In het centrum, een oase van groen bewoond door vele planten, goed in hun BACSAC.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. On Wednesday, Feb- Leadership Public School Richmond held their first ever National Signing Day at LPS.


It was a monumental night for the soccer program, and more. All in-stock items ship within hours.

Discover the best pieces of contemporary design online! De plantenzak is gemaakt van 1 recyclebaar geotextiel en is zeer licht, ademen UV-bestendig en ruimtebesparend op te. Op de BACSAC -website vind je de actuele catalogus en collectie, betrouwbare BACSAC online shops, een lijst met winkels, hun openingstijden en veel meer. De zak bestaat uit een licht materiaal en biedt planten en grond ideale omstandigheden.


Een uniek product voor balkon, terras en natuurlijk de tuin. Originele stempel korting op de vooruitbetaling dagen recht op retour! Het gebruikte materiaal is lichtgewicht, UV-bestendig en watervast geotextiel dat ook nog eens waterdoorlatend en ademend is. Gemaakt van dubbelwandig ‘geotextile fabric’, 1 recyclebaar en behoudt balans tussen lucht, aarde en water. Franse plantenpotten van le Bacsac.


De zakken zijn gemaakt van 1 recyclebaar materiaal en zijn water-, vocht- en luchtdoorlatend. Dit maakt de zakken ideaal om planten en bloemen in te potten. This allows gardens to be created even on city balconies and smaller terraces. BACSAC provide weightless, flexible and user-friendly plant pots.


They also specialise in weightless and portable bags that allow for easy transportation everywhere, inside the house, outside on the terrace, the balcony or in the garden. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. BACSAC is a new generation of flexible plant containers. In deze post willen we je kennis laten maken met Bacsac.


Een Frans bedrijf dat met stof plantenbakken maakt die je overal mee naar toe kunt nemen. Het is de natuur in een zak.

Deze ´plantenzak´ komt in een variant voor binnen en buiten. Plaats hem dus op je balkon, in de tuin, in je werkkamer of leuk in de woonkamer. Lucane (uiterst links) lijkt een Afrikaans masker, maar is een handschep en, omgedraai harkje ineen.


Met Tapir geef je de aarde lucht en werk je compost door de grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts