donderdag 10 december 2015

Kubus wekker

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. De grootste collectie wekkers vind je hier! Wekkers tegen de laagste prijzen.


De laatste wekkers trends.

Specialistisch advies nodig? Met de retro look en feel van de Rubik’s Cube wekkerradio is wakker worden opeens niet zo erg meer. De wekker is gemakkelijk te bedienen door het goede formaat knoppen aan de zijkant. De bovenkant van de kleurrijke wekker wordt helemaal in beslag genomen door de snooze knop.


Deze mooie kubus digitale wekker past perfect in je slaapkamer en zal zorgen dat je elke dag met een glimlach wakker wordt! Geschreven bij Houten wekker – Alarm Clock - Cube Kubus - Zwarte kleur – Camping – Caravan – Camper – Reizen – Vakantie - Tijd datum temperatuur weergave – Sound control - Dimbaar – LED licht – LED display – Gratis Adapter - Draadloos met batterijen. Koop en verkoop kubus wekker eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Met deze Kubus wekkerradio van Balance Time stap jij nooit meer met het verkeerde been uit bed. Wil je je dan toch nog even omdraaien? Dan druk je toch gewoon op de snooze-knop.


Dankzij het witte LED-display kun jij ook midden in de nacht zien hoe laat het is. Een andere coole feature van deze schattige kubus wekker , is dat je de tijd op de muur kunt projecteren. Hierdoor hoef je je ‘s nachts niet in onmogelijke bochten te wringen om de tijd af te lezen, maar projecteer je het gewoon op een muur naar keuze.


De projectie is ook om te draaien in spiegelbeeld. Een alarmklok, of wekker , is niet weg te denken uit de slaapkamer! Ondanks het feit dat steeds meer mensen hun mobiele telefoon als wekker gebruiken, zie je in vrijwel elke slaapkamer ook een gewone wekker staan. Gebruik je ‘m niet om gewekt te worden, dan wel om ’s nachts in één oogopslag de tijd te kunnen zien! Kies uit 1producten vanaf € 100.


Verslaap je nooit meer met onze kubus alarm wekker. De alarm wekker is zeer eenvoudig in gebruik. De kubus wekker geeft maar liefst verschillende kleuren weer.


Dit is een aanwinst voor uw nacht kastje. Verpakking is licht beschadigd.

Laat het klokje continue branden of stel het zo in dat hij aan gaat zodra je het klokje beweegt of wanneer je een geluid maakt. De LED verlichting gaat na seconden weer uit. Even klappen en dit houten blokje.


De cijfers worden digitaal weergegeven op het hout en je kunt de tijd zelfs in het donker aflezen. Deze designwekker wordt geleverd met een USB kabel (zonder stekker). Download hier gratis uw Gingko Cube Click Clock handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze wekker werkt op drie AAA-batterijen, deze worden niet meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts