donderdag 24 december 2015

Houten schoenenrek

Houten schoenenrek

Goedkope Houten Schoenenkasten vind je op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Ruim assortiment schoenenrekken speciaal voor aan de deur! Houten schoenenkast of houten schoenenrekken zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ga je voor een zwarte schoenenkast met kleppen of juist een vintage steigerhouten schoenenbankje waar je op kunt zitten?


Eén ding is zeker, met een houten schoenenkast ben jij af van rondslingerende schoenen. Met handige kasten en rekken! Schoenen berg je bij thuiskomst op in een schoenenkast of je zet ze op een schoenenrek.


Jassen en tassen hang je aan de kapstok. Heb je veel opbergruimte nodig? Dit 4-laags houten schoenenrek houdt je schoenen opgeruimd en goed georganiseerd. Dankzij het massieve hout is het milieuvriendelijke rek zeer sterk en duurzaam.


Met ons schoenenrek hoef je je niet meer te ergeren aan rondslingerende schoenen. Dit eenvoudige maar zeer doeltreffend stapelbare houten schoenenrek van casibel mag eigenlijk niet ontbreken bij u thuis. Iedereen kent wel de situaties waarbij schoenen direct aan de deur worden uitgedaan en de persoon die hierna binnenkomt hierover vervolgens bijna of in het ergste geval daadwerkelijk struikelt. Dit 2-in-schoenenrek zorgt ervoor dat je schoenen netjes en georganiseerd blijven. De bovenkant van het rekje functioneert als een bankje zodat je kan zitten terwijl je je schoenen aan- en uittrekt.


Schoenenrekken van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Als u uw schoenenrek met gesloten of open wanden wilt het kan allebei.


Houten schoenenrek

Ook is het mogelijk om de legborden schuin te plaatsen waardoor u een echte schoenenrek kunt creëren. Natuurlijk kunt u net zoals de afbeeldingen bij de producten de planken horizontaal plaatsen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Shop je favoriete merken op Stylight.


Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Dit prachtige schoenenrek is gemaakt van gelakt bamboe. Het voordeel van een schoenenrek is dat je deze zelfs in je kledingkast kunt zetten.


Houten schoenenrek

Hier vindt u schoenenrekken van steigerbuis in combinatie met steigerhout. Alle schoenenrekken zijn op maat te bestellen. Voor minstens paar schoenen.


Prima te combineren met andere producten in de TJUSIG serie. Geniet elke dag van je schoenencollectie! Bestel online bij Leen Bakker. Wij leveren graag een houten schoenenrek geheel naar uw wens!


Onze houten schoenenrek is naar wens aanpasbaar. Het zwarte ijzeren frame en de rustieke houten accenten van deze kapstok vormen een harmonieuze. Alles wordt gemaakt van gebruikt steigerhout dat op een speciale manier wordt geschuurd om het een geleefde uitstraling te geven. De pootjes zijn voorzien van een rubber dop waardoor er geen krassen op de vloer komen.


Dit 3-laags houten schoenenrek houdt je schoenen opgeruimd en goed georganiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts