vrijdag 4 december 2015

Ijzeren zeepje

Het zeepje is gemaakt van roestvast staal (rvs). Dat is voornamelijk ijzer met een beetje chroom, en sporen van andere elementen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, bevindt zich aan het oppervlak een klein beetje roest, ofwel ijzeroxide. Over de werking van het metalen zeepje doen meerdere aannamen de ronde.


Het ijzeren frame met een doorsnee van 30cm in omwikkeld met olijftakken.

Door middel van het oogje wat aan het frame zit hangt een zeepje met een shabby doekje. Hoe een ijzeren blokje met een redox achtige reactie kan schoonmaken is me niet helemaal duidelijk, een sterke oxidatie of reductie zal ongetwijfeld geurmoleculen vernietigen, maar daarvoor moet je het ijzer wel omzetten in of van een ion. Alles bij elkaar lijkt het me een broodje aap verhaal. Zeepje ster aan touw, geur zwarte olijf. Deze oud ijzeren schuimspaan is stoer en uniek en kan prachtig mee gedecoreerd worden.


Past perfect in een stoer, sober, landelijk brocante en industrieel interieur. Bedankt voor de snelle afhandeling van mijn ijzeren glashaken.

Leuk ijzeren rekje met zeepjes hanger. Roestvlekjes zijn origineel. En twee zeepjes hangers beiden kunnen ook apart worden gekocht.


Door met meerdere mensen een zeepje te gebruiken kun je elkaar dus mogelijk infecteren! Bloem en sfeer)#127794;DECEMBER#127794; December, een maand van kadootjes en gezelligheid. Op onderstaande datum’s ben. Je krijgt het zeepje in een handige kunststof houder.


Dit stijlvol vormgegeven keukengerei en de andrere huishoudartikelen van Weis zijn een aanwinst voor ieder huishouden. Elk exemplaar is uniek en kan daardoor iets afwijken van de getoonde foto's. Leuk met dennenappel, amaryllis bol, zeepje , enz. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden jou op de hoogte van de laatste trends, nieuwste items en korting acties´s. Relatiegeschenken groothandel online.


Levert Promotieartikelen en Bedrijfsgeschenken. Ook borduren of graveren van. Engelen zeepje in organza zakje wit Mooi wit zeepje met een engel, geparfumeerd in de geur linnen, dit is een heerlijke zacht zoete geur.


Een stoer oud ijzeren potje waar eindeloos mee gedecoreerd kan worden!

Dit bakje is roestig van kleur en heeft een prachtige doorleefde en authentieke uitstraling. Dit herbruikbare rietje drinkt minstens zo fijn als zijn plastic broertje, maar is een stuk duurzamer. Gebruik hem vaak opnieuw en versier er je favoriete drankjes mee! Waar je ook geur mee van je handen krijgt?


Of is dit een hele domme opmerking. Goede vriend Jort Kelder vergeleek Rutte ooit met een nat zeepje. Die boodschap werd er extra in gewreven in de jaren die volgden.


Na de strijd om het leiderschap was Rutte nog niet verlost van zijn kwelgeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts