vrijdag 11 december 2015

Steigerhout huis

Steigerhout huis

Steigerhouten meubels kopen? Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen. Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een meubel van dit robuuste hout.


Voor in de tuin zijn comfortabele banken of robuuste tafels van steigerhout een absolute aanrader. Maar ook binnen in huis komt steigerhout goed uit de verf. Om je een idee te geven van wat je allemaal met deze houtsoort kunt doen, geven wij je voorbeelden ter inspiratie.


Van eettafels tot dressoirs en van bedden tot bureaus. Ook uw badkamer of keuken kunnen we een unieke. Ook komt u steigerhouten loungemeubels steeds vaker tegen op terrassen bij de luxere horecagelegenheden. Tuintafels en tuinstoelen. Het mooiste maatwerk steigerhout , gemaakt door Jeannette van Heeckeren uit het Gooi.


Steigerhout huis

De showroom is dagen per week open op de Kabelweg in Huizen. Bekijk alles met steigerhout bed! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Gebruik uw bartafel van steigerhout zonder krukken, zodat er nog meer mensen aan kunnen staan. Uw unieke bartafel op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een echt unieke tafel? Wij maken al onze meubels met de hand.


U bent dus altijd verzekerd van een uniek item! Een bijkomend voordeel is dat wij uw bartafel van steigerhout voor u op maat kunnen. De natuurlijke, robuuste uitstraling van het hout brengt een knusse sfeer in je huis.


Daarnaast zijn ze ook nog eens prachtig te combineren met andere meubels. Vragen over onze steigerhouten tuinmeubels of wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Een steigerhouten tuintafel kunt u neerzetten als pronkstuk uw tuin.


Steigerhout huis

Ons assortiment steigerhouten tuinmeubelen. Huizen van steigerhout , bedrukt met afbeelding, naam of tekst voor een sfeervolle woondecoratie. Met zorg gemaakt van gebruikt steigerhout. Meubels, tuinmeubels en woonaccessoires. Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken.


Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Exclusieve maatwerk steigerhout meubelen voor in de tuin, op kantoor en overal in huis.


Ons steigerhouten meubilair is maatwerk vakmanschap, komt met drie jaar garantie en wordt geleverd binnen dagen in geheel Nederland tegen zeer scherpe prijzen. Weet jij al precies wat je van steigerhout gaat maken? De planken worden bij jou aan huis bezorgd en kun je zo snel mogelijk aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts