woensdag 9 december 2015

Autolak afbijtmiddel

Autolak afbijtmiddel

Ergebnisse von Suchmaschinen! Profi-Stripper Afbijt is extreem krachtig afbijtmiddel in vloeibare vorm op basis van dichloormethaan, ethaan en dodecylbenzeensulfonzuur. De Profi-Stripper vloeibare afbijt is het beste afbijtmiddel voor het ontlakken van poedercoating, 2K lakken, verven en andere coatings en lakken.


De inwerktijd is afhankelijk van de kwaliteit en de ouderdom van de te verwijderen lak. Afbijtmiddel rijkelijk aanbrengen en laten inwerken. Aansluitend met het daarvoor geschikte gereedschap verwijderen. Indien nodig de behandeling herhalen.


Een nieuw verfproject in huis vraagt om een goede voorbereiding. Wil jij oude verfresten verwijderen? Gebruik dan een afbijtmiddel. Je kunt zo gemakkelijk en snel je oude verf verwijderen. Wil je vervolgens een nieuwe laag verf aanbrengen op een meubel of ander voorwerp?


Zorg er dan altijd voor dat je je werk goed behandelt met een ontvetter. Ik gebruikt nu Alabastine van de Gamma en dat werkte goed om van de verflagen op mijn. Ja, Super Vloerlijmafbijt is een zeer krachtige, snelwerkende afbijt van lijmresten bij vloer- en wandbekleding. Het afbijtmiddel verwijdert lijmresten op zowel houten, metalen, betonnen als stenen ondergronden. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lijm, maar geen waterkit.


Alabastine super afbijt 500ml verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Je kunt er tot wel lagen in één keer mee verwijderen. Dit afbijtmiddel bespaart je heel wat tijd. De werking van Alabastine Super Afbijt op een Honda CB6tank.


Autolak afbijtmiddel

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Verwijderen is daarmee net zo eenvoudig als schilderen. U verwijdert er snel en krachtig verf, lak, vernis en beits mee. Ja je kan schuren enz maar dat is best een tijdrovende kwestie. Nu wilde wij dus weten of er ook andere middelen zijn.


Met verfafbijt kun je verf verwijderen van hout, metaal, glas of steen en beton. Verfafbijt bevat parafine een werkzame stof die verf oplost. Nadat je verf ingesmeerd hebt met afbijtmiddel kun je het binnen enkele tientallen minuten met een verfkrabber verwijderen. Wat is het verschil tussen de verfafbijtmiddelen van Fluxaf?


Autolak afbijtmiddel

Ook geschikt voor het aanbrengen op verticale oppervlakken. Weet iemand goede verfabijt voor 2k, acryl, synthtishe lakken ? Spulk van de Hema werkt niet. Nu las ik op internet dat de super afbijt van de Gamma er goed is maar. Een tweede laag veranderde in net zulke dikke, kleverige smurrie. Webwinkel gemaakt met ShopFactory webwinkel software.


In dit experiment testen wij verschillende type verfafbijt op verschillende verflagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts