dinsdag 22 december 2015

Plaid imitatiebont wit

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Shop nu uit ons assortiment Witte plaids. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Kies uit producten vanaf € 156. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Ook leuk als bedsprei, of hang hem over de armleuning van je bank of fauteuil.


Een plaid van nepbont voelt heerlijk zacht aan en geeft een luxe uitstraling aan je interieur. Je kan de plaids van imitatiebont lekker om je heen slaan als je s'avond op de bank ploft of mooi over de bank draperen. Snelle levering Laag Geprijsd Ruime Voorraad. Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur!


Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Een imitatiebont vacht geeft een natuurlijk robuuste en warme sfeer aan je interieur. Dierenhuiden als vloerkleed of als decoratiekleed over een bank of stoel, zijn dus zeker een mooie toevoeging aan jouw woonstijl. De dierenvachten zijn natuurgetrouw zijn qua vorm en kleur, maar er zijn ook plaids van imitatiebont.


Om lekker onder weg te kruipen! Acryl, polyester, katoen of wol, in het grijs of fuchsia, en van 130x1tot 300x2cm. Wij laten je hier zien hoe je jouw collectie plaids en dekens overal in huis kunt toepassen. Wij bieden ons imitatiebont aan in drie verschillende kwaliteiten, namelijk premium imitatiebont , budget imitatiebont en carnaval imitatiebont. Voor de aanschaf van uw nepbont bent u bij ons dan ook zonder enige twijfel aan het juiste adres.


De afmetingen zijn 130x1cm. Kruip heerlijk weg onder dit lekker warme dekentje op de bank. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De grootste collectie plaids vind je hier! Bespaar tot wel via kiesproduct. Een plaid met zacht imitatiebont aan de voorkant en een effen achterkant van satijn.


Een plaid met zacht imitatiebont aan de bovenkant en geweven katoen aan de onderkant. JavaScript ingeschakel zet het aan en geniet van de nieuwste mode! Plaids tegen de laagste prijzen.

Winkelvoorraad Aanbieding is geldig t. Wit kleurig imitatiebont plaid 125x1Arctique. Op voorraa gratis levering voor Kerstmis. Toegevoegd aan mijn verlanglijst.


Bontshop is de plaats voor imitatiebont , wij bieden bont aan dat bijna niet van echt te onderscheiden is. We hebben de grootste collectie van heel Europa!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts