dinsdag 22 december 2015

Gehaakte gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Haal vandaag nog die gehaakt gordijnen in huis. Je zocht naar: gehaakte gordijnen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Haakpatronen gordijn Hieronder vindt u haakpatronen van verschillende soorten gordijnen , spangordijnen en valletjes om zelf te haken. U kunt de patronen los kopen of gratis meebestellen in combinatie met de benodigde haakgaren. Ik heb dit gordijn vroeger al eens gehaakt en ben er net opnieuw mee begonnen.

Heb jij het patroon gevolgd? Filet haakpatronen worden meestal met katoenen haakgaren gehaakt. Hiermee kunt u leuke gordijnen haken, een wandklee kussentjes enz. Als u een dunne draad gebruikt om te haken, kunt u mooie fijne motieven haken.


Bij filethaakwerk bestaat het motief uit dicht tegen elkaar gehaakte stokjes en de omtrek uit stokjes met lossen ertussen. Het filethaken doe je met katoen garen, bij voor keur wit, omdat dan het effect het grootst is. Als je het haakwerk op een donkere ondergrond legt, komt het patroon mooi uit.


Leuk dat het boekje ook bij jou weer boven water is gekomen! Ik heb er onlangs een gordijntje uit gehaakt en dat hangt te pronken voor het raam. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Design, Direct Van De Makers. Heb nog niet zolang een pc,maar was aan het zoeken naar gehaakte gordijnen en kwam op jou blog terecht,heb zelf deze gordijnen gemaakt en patroon kwijt geraakt. Het patroon van je hebben,is al van vorig jaar zie ik,maar doe een gooi.

In de jaren hadden veel volwassenen en jongeren gehaakte gordijntjes voor hun ramen hangen. Het was helemaal ‘in’ om ze zelf te haken en iedereen deed dat ook. Zelf was ik niet zo’n ster in haken en tegen de tijd dat mijn gordijntje klaar was, was de rage weer voorbij.


Begin mei hing ik ze weer op, het zijn mijn zomer gordijntjes. Ik kan er stiekem door naar buiten kijken, maar van buiten gaat niet. Alleen als het donker word is het omgedraaid. Info over gordijnen haken patroon.


Resultaten van zoekmachines! Bijkomend heb ik aan de bovenzijde rijen gehaakt om het gordijn makkelijk te kunnen hangen aan een roetje, volgens : lossen, stokjes in steek, vasten, stokjes in één steek, en herhaal tot einde rij. De plooien hoef je dan niet in het gordijn te naaien.


Reserve gordijnhaken bestellen. Gordijn spannen, bevochtigen en laten drogen. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Koop nu en verfraaien van uw huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts