woensdag 16 december 2015

Grote pot plant

Grote pot plant

Maak voor €9van je huis een urban jungle! Planten van biologische kwekers. Kies nu jouw favoriete boeket uit de uitgebreide collectie! Wie verras jij via Greetz?


Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Nature Scientific reports: making plant biology research accessible to all. Specialistisch advies nodig? Chicplants biedt u full-service bij de aanschaf van uw luxe en grote kamerplanten, grote plantenpotten en planten in potten. Met een mooie, grote kamerplant en prachtige pot laat u uw gevoel voor stijl en design spreken.


Een kamerplant is een plant die binnenshuis wordt geplaatst, zoals in woonkamers of kantoorruimtes. Kamerplanten worden geteeld voor verschillende doeleinden, zo worden ze voor decoratieve doeleinden gebruikt, maar ook voor positieve psychologische effecten. Menig onderzoek toont aan dat kamerplanten de werksfeer en werkprestaties verhogen. Daarmee is een plant altijd de investering waard zijn.


Een grote Tabaksboom is goed geschikt als grote kantoorplant, mits hij voorzien is van genoeg licht. Deze hoge kamerplant is ideaal voor een plekje bij het raam. Vergeet hierbij de potkeuze niet. Deze is van grote invloed op het beste resultaat. Schroom niet om voor een grote en een zware pot te kiezen.


Met een te kleine pot doe je afbreuk aan de indrukwekkend prachtige uitstraling van de grote plant. Om deze reden heeft fleur. Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer. Zoek je een plant die groot wordt en makkelijk is in onderhoud? Of zoek je een grote plant met weelderige bloemen.


Een klimmende plant of een plant met een flinke stam? Pak de pot in en zet de planten een beetje uit de zon. Tenslotte zijn er ook planten die je juist in pot moét zetten om ze een beetje in toom te houden.


Sommige woekerende bamboes bijvoorbeeld. En munt is ook zo’n plant die anders je hele tuin door wandelt. Hoe zet je eigenlijk planten in een pot ? Dat werkt hetzelfde als kleine planten in pot planten : Zorg dat er gaten aan de onderkant van de pot zitten. Dit zorgt ervoor dat overtollig water kan weglopen. Strooi een dikke laag hydrokorrels onderin de pot.


Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis. Zo’n Urban Jungle heeft dus een weelderig effect én is goed voor je gezondheid. Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg. Duurzaam gekweekte planten.


Shop nu online bij Sprinklr. Hét online tuincentrum met meer dan 10. De laagste prijs op Beslist. Wij potten graag uw grote kamerplant op in één van onze mooie, bijpassende sierpotten. Wij vullen dan de sierpot goed op zodat de plant op juiste hoogte uitkomt In de meeste gevallen gebruiken wij een kunststof binnenhoes tegen kalkaanslag en vochtdoorslag.


Grote pot plant

Breed assortiment grote kamerplanten. Je vindt bij ons altijd een plant die aan je wensen voldoet. Neem bijvoorbeeld een mooie palm, zoals de Arecapalm.


Onze planten worden direct bij de kweker ingekocht, waardoor ze tot op het laatste moment met de grootste expertise zijn verzorgd. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze olijfboom? Kleine olijfbomen kunnen zicht prima houden in een pot binnenshuis. In combinatie met een oude aardewerken pot haal je zo een stukje van de Romeinse tijd in huis. Makkelijke kamerplanten en succulenten zijn planten met weinig water en licht behoefte waar je weinig omkijken naar hebt.


Perfect voor wie wel van groen houdt, maar geen groene vingers heeft! De echte eyecatchers zijn natuurlijk de grote kamerplanten en hippe planten met grote bladeren. De plant die tot nu toe vegetaties vermeerderd werd zet geen zaad. Deze planten komen erg mooi tot hun recht in potten en bakken, haal de potten daarom nu uit de winterberging!


Kies één soort per bak of maak een mooie compositie met variatie in kleur en bladvorm. Grote plant incl pot Money plant. Door de planten in grote , strakke bakken te zetten maak je een compositie met een chique uitstraling. Ook als je minder buitenruimte hebt vind je bij Praxis alles om het gezellig te maken.


Kies voor grote bloempotten als echte eyecatchers. Ga dan voor een kleine variant of plant jouw favoriete planten en kruiden in een handige planten - en kruidenzak. Heb je een kleine tuin of een balkon? Snoei de wortels die onder de pot uitgroeien weg.


Haal dan de plant voorzichtig uit de oude pot. Als je merkt dat de kluit erg droog is, dompel hem eerst in een emmer water. Volg vervolgens de stappen hierboven.


Grote pot plant

Bekijk ook de video over planten verpotten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts